STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Favori bunlar. Iyi futbol oynuyorlar ve babel gibi silahlarıda var.

VEYSEL
SELÇUK
BURAK
CEMALI
PRANDELLI

BU 5 isimden biri bile o gün sahada/kenarda olursa izlemem bu maçı lanet olsun. Tiksiniyorum sizden.

4 gol yeriz de kaç atarız bilmiyorum.

4 gol yeriz de kaç atarız bilmiyorum.

Oda bitti malesef. Hayir defans lesh olup, önde atiyoruz diyebilsek bare. Oda yok. Ön fos,orta fos,arka fos.
Pozisyona bile giremiyoruz kac mactir. Fener macinda bile Sneijderin 2 uzaktan golü olmasa ve Olcanin eskaza direkten dönen sutu haric pozisyonumuz yok.

İnşallah yeniliriz , hatta Kasımpaşa da 4'lük tarife uygulasın...

İnceldiği yerden kopsun , sünüp durmasın...

Xelçuk-Burak ikilisinin başına yıkılmalı o stad...Ölmedikleri sürece oynayacaklar , İstanbul'da olsaydım sırf tepki için maça giderdim...

bence de yeniliriz ama 4 olmasın bu sefer , çok pis alay ediyorlar Paşa inşallah insaflı çıkar da 3de bırakır

0-4

Prandelli'ye zaman tanimak lazim. Zamanla 4 yerine 3 yeriz, sonra 2 ve 16373829 sene sonra galibiyetle tanisabiliriz.

Başakşehir den 4 yiyen takım Kasımpaşadan allah bilir kaç yer.

Unutmayın geçen sezon dörtlediler bizi hemde şimdiki halimizden çok daha iyi iken.

I am the one who knocks!

Bu macta'da 4 yiyin utanmazlar!

G4L4T4S4R4Y

Ben burda kahroluyorum, eminim cogunuz misil misil uyuyor!!!

O altin kontratlariniz bittiginde sokak futbolcusu olursunuz insallah

abo bi de cuma günü maç sonra da dortmund maçı :dispirited::dispirited::dispirited:

adem babel scarıone eyvah dıyorum.teknık dırektörde prandellı olursa karakter eksıklıgı olan bıcırıgın dedıgı gıbı bıttık bız bıttık dıyorum.

Geri
Üst Alt