STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Muslera

Veysel Semih Chedj Tarik

Melo Selcuk Dzemaili

Olcan Burak Sneijder

Bizim beyinsizin cikaracagi kadro.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adem, Tunay, Babel, Viduez ve Scarione bizim hücum hattından pratikte daha iyiler. Babel gerçi beceriksiz biraz ama hızlı adam ki bize hızlı adamlar sorun yaratır. Kasımpaşa'nın defansı sıkıntılı bölgesi gerçi Türkiye ligindeki en iyi oyun kuran defans oyuncusu Donk'a sahipler ( çok iyi top taşır güzel paslar verir )

Amma velakin bize kapanacaklar tahminim ve kontraataklarla işimizi bitirmeye adaylar. Hele şu ana kadar ki maçlardaki gibi etkisiz adam markajı bilmeyen alan savunmamızla Scarione, Tunay filan bizi ince ince işler. Kapanmamız ve bizim kontraatak oynamamız lazım onların beklemediği bir şey. Bu durumda Olcan ve Bruma lazım. Prandelli ve oyuncularımızın en büyük hatası rakibi küçük görmek. Nasıl olsa atarız diyorlar ama kazın ayağının öyle olmadığını Akhisar'da, Kayseri'de, Başakşehir'de izledik.

Bazı arkadaşlar diyorlar Türkiye ligi kalitesiz diye ama Türkiye ligindeki her takımı rahatlıkla yenebilecek bir takım Şampiyonlar Liginde Çeyrek veya Yarı Final oynayacak güçte bir takım bence sakat adamlar var ligimizde.

göz göre göre takıma koyuyolar.ama rakipler değil bizimkiler.

prandelli bu maçta takımın başında sahaya çıkarsa yeni yönetim bindiği dalı keser haberleri olsun, taraftarın sabrı fena taştı o gün o stadda neyazıkki çok kötü şeyler olabilir. umarım prandelli kovulur yoksa arena o gün çok fena karışır

Prandelli kalırsa bu maçta yönetim istifa diye bağırsınlar

Taraftar o stadı doldurmalı
Kötü bir durumda artık o adamın o koltukta oturmaması lazım, bunu hissettirmek lazım.

Ruhsuz ve saçma oyun devam eder. Olası bir galibiyet havayı şişirir ve sonraki deplasmanda yine bugüne döneriz. Malesef takımın geleceği belirsiz.

GT-I9300 Tapatalk

Kazaniriz 2-0

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mac boyunca dolu tribunler destek olmali, mac icerisinde islik show yapacak geriekalilar gitmez hmarim.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuk İnan'in aglayarak oyundan cikacagi bir mac olur

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu sene ilk kez Selcugun oynamasini istiyorum. Iyice bi islik calsinlar restoranciya

Prandelli hazırlık kampında yapıp bitirmesi gereken denemelere hala devam etmek hatasına düşmese de bu kadro çok iyi futbol oynayamaz ve muhtemelen gruptan çıkamazdık...Kendisine en çok kızdığım nokta ise Cemaili-Pandev transferleridir; orta saha ve forvet transferlerine gerek görmesi ne kadar doğru ise aldırdığı futbolcularda stil itibariyle bir o kadar yanlış tercih oldu; canavar gibi bir çift yönlü orta saha ve vasat üstü gerçek bir santrfor alınmış olsa takım şu anda bu kadar aciz durumda olmaz, birkaç oyuncunun form tutmasıyla da problemlerin önemli kısmı çözülebilirdi...

Tamam hiçbir planlama yapılmadan, spontane gelişmelerle oluşturulan bir kadro devraldı ama kısıtlı bütçeyi de çok kötü kullandı; ille de kanat oyuncusu isteyipte aldırdığı Yasin ve defansif yönü çok yetersiz olduğu bilinen Tarık içinde çok ciddi bedeller ödendi...Bu dört futbolcu için harcanan para tarif ettiğim tipte iki futbolcu için harcansaydı keşke...

(Başlıkla pek ilgili olmamış, gece gece kafa dağılmış galiba)

1. Dünkü şansal buyukanin aciklamalarindan sonra bi kez daha sorunun prandelliden kaynklanmadigini anladim.

2. Bence en büyük sorun yerli oyuncularin akilalmaz formsuzluklari.

3. Ben prandellinin kotu teknik adam oldugunu düşünmüyorum, ama bu ortamda kendini rahat hissetmedigini ve oyuncularin onu sabote etmek için elinden geleni yaptiklarini düşünüyorum.

4. Burak ve selcugun mutlaka yedek bırakılması lazım.

5. Emre çolak, sabri ve umuta şans verilmeli.

ebd1af1eee4fbc70201d8f384cca0653.jpg

Prandelli'yi kovduracak her türlü atraksiyon düzenlenmeli.

Ins bir 5 daha yeriz ve bu rezil herif kovulur

Yoksa dortmund'a karsi tarihi hezimet yiyecegiz 8tas'in rekorunu kiracagiz

Bu arada mdya gaziyla acilan konu basliklarjna baktim: GS taraftari harbiden futboldan anlamiyor.

Iyice soguttular adami. Boyle devam ederse birakirim takim tutmayi. 7/24 GS ile yasiyoruz ama goruyorum ki ben bosu bosuna kendimi yiyorum.

1. Dünkü şansal buyukanin aciklamalarindan sonra bi kez daha sorunun prandelliden kaynklanmadigini anladim.

3. Ben prandellinin kotu teknik adam oldugunu düşünmüyorum, ama bu ortamda kendini rahat hissetmedigini ve oyuncularin onu sabote etmek için elinden geleni yaptiklarini düşünüyorum.

6 Yabancı var cemalinin yerine hamiti koyarsan ideal kadro olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kadro iyimiş

prandelli bu maçta takımın başında sahaya çıkarsa yeni yönetim bindiği dalı keser haberleri olsun, taraftarın sabrı fena taştı o gün o stadda neyazıkki çok kötü şeyler olabilir. umarım prandelli kovulur yoksa arena o gün çok fena karışır

Arenayı karıştıracak bir seyircinin olacağını düşünmüyoruım o maçta

Geri
Üst Alt