STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Melo -Semih yarın büyük ihtimalle oynamayacakmiş

Kulübün sahibi Rus oligarch, yabanci kurali olmasaydi da böyle ilk11'ler yazabilseydik.

Diego Costa

Arda - Sneijder - Di Maria

Melo - Kroos

Bueno - T. Silva - Pepe - Zabaleta

Muslera
:o

Muslera
Koray Chedjou Hakan
Sabri Selçuk Sneijder Emre Olcan
Pandev Burak

rüyamda bile aynı kadroyla çıkıyodu sahaya.lanet herif.bile bile yanlış yapıyo her maç.istifa da etmiyo.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu maç üçlü defansa döneceğimizi düşünüyorum

2011 de pino ve anıl dilaverin yaptığı çıkıştan az da olsa heycan duymuştuk.böylesine bile muhtacız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
muslera

tarık koray balta telles

chedjou selçuk

olcan sneijder bruma

burak

Stada ulasim cok zor, takim son iki macinda 4 yemis ve Passolig. Bu faktörleri düsününce stadda 10 binden az taraftar sayisi bekliyorum. Takim yani motivasyon sorunu yasar. Sivas macinda gibi atmosfer olsa yine iyi olur.
Üstelik Melo'nun yoklugunda kaybetmemize dair süphe kalmadi. Son iki sezonda Melo'suz maclarin hicbirini kazanamamisiz. Chedjou da oynamassa yine farka gider.

Herkes boşa kadro yazmasın. Selçuk ve Burak ilk 11'de başlar. Yenilmemiz şampiyon olmamız için en hayırlısı. İnşallah kaybederiz ve Prandelli gider.

Benim 11'im böyle olurdu (Semih ve Melo'nun oynamadigini, Chedjou'nun da oynadigini varsayarsak):

Muslera
Tarik Zan Koray Telles
Chedjou Hamit
Bruma Sneijder EmreC
Umut

Kazanacagimizi düsünmüyorum. Özellikle bu eksiklerden sonra hic ümidim kalmadi. Tam kadro bile cok ümitli olmazdim zaten.

Bize ters geliyor Kasimpasa zaten. Yeniliriz büyük ihtimalle.

Prandelli bu maci da kaybederse, üstelik kötü oynayip kaybederse, Dortmund macini göremez. Bence FT gelecek haftaya takimin basina.

Maç 8-0 Biter ilk yarı 4 ikinci yarı 4 tane atarlar bizde rezil oluruz.

Kamil abartma en fazla 4 yeriz

Geri
Üst Alt