GS ın 10 numarası ve kalecisi hariç her yeri sorunlu evet.
Ama bütün o bölgeler ne kadar sorunlu görünsede sadece tek bir bölge iyi kurgulanmış olsa GS da sorun morun kalmazdı.
Oda Forvet.
Türkiye liginde Hücum gücün kadar iyi takımsın.
Sen savunmana dünyanın en iyilerini getir kaleye en iyisini koy farketmez.
Topu ileride tutamıyor ileride baskı yapamıosan kaybetmeye mahkumsun...
Türkiyede Drogba tarzı sırtı dönük oynayabilecek top tutabilecek bir forvetin yoksa çift forvet oynamalısın.
Burak ile tek forvet oynayamazsın intihardır.
GS ın şu kadrosu doğru dizilim ve taktik çalışmayla içeride dısarıda kolay kolay puan vermeyecek güçde...
Mecbursun çift forvet çıkıcaksın.
Bu abi 11 böyle başlarım kaç maç geçerse geçsin.
Pandev de umut da sırtı dönük oynayabilen top saklayabilen adamlar.
Özellikle umutun orta sahaya kadar yardım etmesi
pandevin top saklaması hamitin içeriye de yardım edebilmesi sanılanın aksine orta sahayı düşürmez.
bu 6 lı topu rahatlıkla ileride tutar.
Onlar rakibi çıkartmadıkça beklerinde daha rahat bindirmeler yapar.
Sneijder ve melo göbekdeyken daha hızlı hucuma çıkarsın. al topu ver sağa ver sola olmaz..
Bu takıma sadece nasıl ileride pres yapması gerektiğini ve olcana da defansa daha sık yardım etmesini öğreteceksin
ben iddalıyım bu takım kolay kolay kaybetmez...
Takımın kadrosu bu kadar yerden yere vurulacak bu kadar kötü sonuçlar alacak bir kadro değil kesinlikle Türkiye liginde..
Bu prandelli aslında doğruyu gördü.
Ama yanlış maçlarda denedi...
Pandevli çift forveti Arsenale Dortmunda karşı değil.
Türkiye liginde deniyeceksin.
Sen gittin dünyanın en hızlı top oynadıgı söylenebilecek 3-5 takımından 2 sine karşı denedin.
GS elmander necati ile nasıl şampiyon oldu. Çünkü 2 side basabilen top tutabilen adamlardı .
Savunma hucumda başlıodu . GS da o zaman kanat yokdu solda emre sağda engin oynuyordu. Ama 6 lı basdıklarından rakip çıkamıodu...
Sen bunu olcan sneijder burak 3 lüsü ile yapamazsın.
Ben su kadro ile çıkardım . Çok daha iyi oynayacaklarına inanıyorum