STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Vs4kYL2.png

Böyle çıkarız herhalde.

Muslera
Tarik Ched Hakan Telles
Hamit Selcuk Dzemaili
Olcan Burak Sneijder

Kadro bu beyler. Hic bosa biseyler karalayip kendinizi yormayin, daha sonradan da cikan 11i görüp uzulmeyin.
Kadroya bakarsak, iste zar zor 1-0 2-1 gibi skorlarla kazanmayi umit etmeliyiz. Tabi Pasa ters yakalarsa 4 atar gonderir valla bizi kendi sahamizdan.
Hic yoktan su oyuncularla söyle bir dizilisle ciksaydi bari;

Muslera
Tarik Ched Hakan Telles
Hamit Dzemaili Selcuk Olcan
Sneijder
Burak

Ama dogru oyunculari bulamadigi gibi, dogru taktikleri de bulmasini beklememek lazim.
Hic yoktan sonradan da olsa Furkan, Emre, Bruma gibi adamlari görsek bari diyorum ama ne yazık ki bu bile zor.

GS ın 10 numarası ve kalecisi hariç her yeri sorunlu evet.

Ama bütün o bölgeler ne kadar sorunlu görünsede sadece tek bir bölge iyi kurgulanmış olsa GS da sorun morun kalmazdı.

Oda Forvet.

Türkiye liginde Hücum gücün kadar iyi takımsın.
Sen savunmana dünyanın en iyilerini getir kaleye en iyisini koy farketmez.

Topu ileride tutamıyor ileride baskı yapamıosan kaybetmeye mahkumsun...

Türkiyede Drogba tarzı sırtı dönük oynayabilecek top tutabilecek bir forvetin yoksa çift forvet oynamalısın.
Burak ile tek forvet oynayamazsın intihardır.

GS ın şu kadrosu doğru dizilim ve taktik çalışmayla içeride dısarıda kolay kolay puan vermeyecek güçde...

Mecbursun çift forvet çıkıcaksın.

Bu abi 11 böyle başlarım kaç maç geçerse geçsin.

Pandev de umut da sırtı dönük oynayabilen top saklayabilen adamlar.
Özellikle umutun orta sahaya kadar yardım etmesi
pandevin top saklaması hamitin içeriye de yardım edebilmesi sanılanın aksine orta sahayı düşürmez.

bu 6 lı topu rahatlıkla ileride tutar.

Onlar rakibi çıkartmadıkça beklerinde daha rahat bindirmeler yapar.

Sneijder ve melo göbekdeyken daha hızlı hucuma çıkarsın. al topu ver sağa ver sola olmaz..

Bu takıma sadece nasıl ileride pres yapması gerektiğini ve olcana da defansa daha sık yardım etmesini öğreteceksin
ben iddalıyım bu takım kolay kolay kaybetmez...

Takımın kadrosu bu kadar yerden yere vurulacak bu kadar kötü sonuçlar alacak bir kadro değil kesinlikle Türkiye liginde..

Bu prandelli aslında doğruyu gördü.
Ama yanlış maçlarda denedi...

Pandevli çift forveti Arsenale Dortmunda karşı değil.
Türkiye liginde deniyeceksin.

Sen gittin dünyanın en hızlı top oynadıgı söylenebilecek 3-5 takımından 2 sine karşı denedin.

GS elmander necati ile nasıl şampiyon oldu. Çünkü 2 side basabilen top tutabilen adamlardı .
Savunma hucumda başlıodu . GS da o zaman kanat yokdu solda emre sağda engin oynuyordu. Ama 6 lı basdıklarından rakip çıkamıodu...

Sen bunu olcan sneijder burak 3 lüsü ile yapamazsın.

Ben su kadro ile çıkardım . Çok daha iyi oynayacaklarına inanıyorum

Muslera tutacak, Sneijder atacak. Valla en iyi senaryo bu. Diğer adamlar neredeyse teneke. Oynarsa Chedjou ve Olcan'dan iyi performans bekliyorum.

Herkes kendini kötü bir skora şimdiden hazırlasın.Üzüntüsü daha az oluyor sonra.Zerre güvenim yok takıma.Babel scarione filan mahveder bizim savunmayı.Üstüne melo da yok.3 tane kanıyı koyar yine orta sahaya bizde kasımpasanın golleri seyrederiz.

Maçı izlememek için güzel bir sebep bulmak lazım. Yoksa kanser olacağım.

Bizim bu maçı kazanmamız İM - KAN - SIZ...

Nenden imkansız çünkü bizim deli yine kesin 4-3-3 çıkacak,

kasımpaşa takımı ligin en iyi ikili mücadele veren ve en sert takımlarından biri,

toplam 24 sarı kart gördüler ve deplasmanda kötüler ama özellikle evlerinde namağlup takımlardan,

ligdeki tek mağlubiyetleri de ligin en iyi takımlarından akhisara karşı,

çok iyi bir kadro istikrarı olan kasımpaşanın tam 9 oyuncusu nerdeyse tüm maçlarda ilk 11 başladı..

bizim ikili mücadelelerde en iyi oyuncumuz melo ise büyük ihtimal bu maça çıkamayacak,

orta alan direncimizin tamamen düşeceğini düşünürsek neticeyi tahmin etmek pek de zor değil,

melo ayrıca tüm ataklarda oyunu yönlendiren ve ileriye top çıkarabilen yeri geldiğinde dikine dalışa geçen

bir oyuncu olduğu ve zaten her maça kanatsız çıktığımız için onun yokluğunda geriye kalan tek alternatif oyun planı;

al ver geriye - al ver yana - al şişir burağa - al at sneijdere şut çeksin - al at rakibe kaptır topu

tüm bu ahval ve şerait içinde ben paşa 3-0 maçı kazanır ve artık deliyle yollar ayrılır diyorum..

Hazırmıyız 4-5 yemeye beyler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çıkıp bi hava alın maç günü yoksa geçmez 2 saat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melo nun pozisyonuna Chedjou yu çekip, Selçuk-Burak ı ilk 11 den kessin, diziliş filan da farketmez, gözümde ciddi kredi kazanır...

Semih ve Melo maça yetişemeyecek galiba.
Chedjou ön liberoda denenebilir.
Selçuk ve Burak'ı değil 11'de kulübede görmeye bile tahammülüm yok artık.

-------------Muslera------------
----------------------------------
Tarık---Koray---Balta---Telles
----------------------------------
------------Chedjou-------------
------Sneijder------Emre-----
-----------------------------------
Olcan-------Umut--------Bruma

Sinan , Veysel/Sabri , Furkan , Hamit , Dzemaili , Sinan G. , A2 takımının forveti kimse artık

Geri
Üst Alt