STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

muslera
tarık chedjou koray telles
hamit selcuk cemali
olcan sneijder
burak

bu kadro çıkar yüzde yüz

_________[Muslera]
Tarık Koray Hakan Telles
__________Hamit
Bruma Sneijder Emre Olcan
__________Pandev

4141 style

_____Muslera
Tarık xxx xxx Telles
Bruma xxx xxx Olcan
_____Sneijder
_______Pandev

4 Türk koyun

herkes umutsuz ama bu maçı öyle ya da böyle alırız beyler. fenerin de kazanacağını düşünüyorum. Bu hafta idare ederiz .

Ayni tas ayni hamam, bosuna istediginiz kadrolari cizmeyin, cikacak kadto zaten belli:

Muslera
Tarik Ched Balta Telles
Hamit Dzemaili Selcuk
Olcan Burak Sneijder

2627181836 defa ayni kadroyla cikip her defasinda düzelmesini bekleyen hocaya Prandelli denir.

Abi muhtemel 11lere baktım. Hala aynı. Adam hala inadından vazgeçmiyor çıldıracam yemin ediyorum çıldıracam hala neyine güveniyorsunuz lan bu adamın :mad:

Muslera
Tarik Gökhan Zan Koray Hakan Balta
Olcan Hamit Selcuk Bruma
Sneijder
Umut

Böyle çıkmamızı isterdim ama Burakı falan oynatır. Allah yardımcımız olsun, inşallah maçı kazanırız ama hoca gitmeli

Muslera
Tarık Chedjou Balta Telles

Dzemaili Selçuk Hamit

Olcan Sneijder

Burak

En fazla olsa olsa Semih Balta yerine girer bide bi çıldırma ihtimali Tarığı sol beke çeker Veyseli sağa koyar. Bu 2si sadece bi ihtimal gerçekleşmezse çıkacak kadro budur..

Rüyamda Lescuk ve kankasi oynanıyordu. Gundogan ve pandev vardı yerlerine.
Kısaca bittik biz beyler. Tersi çıkar benimkilerin.

ohhh mac varmis, heyecan varmi ? :D

Gidisat ne kadar kötü olsada mac kazanmak lazım. Ya Prandelli gidecek deyip kaybetsekte birsey olmaz kafasına girmeyelim. Bugün kaybedilecek bir puan ve akabinde fb'nin bjk deplasmanından galibiyetle dönmesi ile bir daha fb'yi tutamayız..

Biz kazanalım, fb kaybetsin ve haftayı karlı bir sekilde kapatalım.

Bu macta olumsuz sonuclanirsa komple cökeriz. Bu mac icin yogun seferberlik yapildi yeni yönetim tarafindan. Motivasyon konusmalari, 3 günlük kamp fln.

Burak'ın oynadığı her maçta gol atmak için tek şansımız Wes'in ya da başka bir oyuncunun tek başına birşeyler yaparak sonuca ulaşması olacaktır... 0-0 iyi sonuç olur. Hasbel kader bir gol atarsak ekstra bir iş yapmış oluruz. 2. golü bulursak imkansızı başarmış oluruz... Tabi gol yememek kaydıyla...

Kesin gol yeriz, iddia'cilara mujde

Geri
Üst Alt