STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

"Cok calistiriyorum ama bu durumu anlamiyorum, oyuncular dediklerimi yapmiyor" diyen adam hala ayni isimlerde israr ediyorsa, onun beyninden süphe ederim.

Oynamayan, oynamak istemeyen adamlar belli. Oynamadiktan sonra isimlerin de bir önemi yok. Oynayacak isimsiz oyunculari koy.

Orta saha da Melo´nun yoklugunda ciddi sorun var. Dzemaili´nin performansi ortada, Selcuk sabotör zaten.

Hamit ve Emre´yi koysan yeterli olur mu bilmiyorum.

Defans ve hücum hattim belli. Muslera, Tarik, Koray, Chedjou, Telles, Sneijder, Olcan, Bruma, Umut.

Orta sahayi bilmiyorum. Zaten yine sacma bir dizilisle cikar Prandelli.

ah ulan ah lider olacağımız bi hafta ama şu halimize bak.çok saçma...göz göre göre GS kötü duruma düşsün diye çabalıyolar hala.

muslera

tarık-chedju-hakan-telles

olcan-dzemaili-selçuk-yekta

snejder

burak
kadro böyle olur maç 0-0 biter

Kasımpaşaya 4 atarsak çok ironik olmazmı heheee

Leşçuk sinan dan gol bekliyorum

Troll hesabı hary cund futbol yorumcusu hesabı sato pis işlerini hallettiği hesabı necmettin ersoy yedek hesabı ali yaylı? Kim bu adam?

sneijder kulubeye cekilecekmis. amk spor yazmis

Radikal kararlar alınmadığı sürece bor bok olmaz bu takımdan.

I am the one who knocks!

Sneijder kulübeye çekilirse hakikaten büyük skandal. Bu kadar da olmaz dediğim her şey bu kadar da oluyor. Buraklar Selçuklar oynamaya devam etsin. Eğer bu adam bugün Sneijder'i keserse ve puan kaybedersek taraftar mecazi olmayan anlamda kesecek kendisini.

Geçen ceza yedim bu antrenör bozuntusuna hakaret ettim diye. Bu gidişle yine yiyeceğiz.

I am the one who knocks!

çıkar dortmund maçını düşünüyoruz der sneijderi yedeğe çekerse komedi oldu iyice trol

Galatasaray'ın Kasımpaşa 11'i Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Telles, Hamit, Yekta, Olcan, Selçuk, Emre, Burak (AMK)

:red:

muslera-sabri-ched-semih-telles-yekta-hamit-selcuk-emre-olcan-burak

amkspor

4-3-3 oynayacakmisik

Sneijder tatildemi?

0 puani yazin.

Geri
Üst Alt