STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Sneijder ve Melosuz dümdüz geçer Paşa üzerimizden. Gidin misli yüklenin maça.

I am the one who knocks!

Kasimpasa 3+ gol oynayin, acayip para veriyor..

Sneijder yok Melo yok Kankalar oynuyor paşa geçen seneki gibi kontra manyağı yapıp 2-3 tane rahat atar

Bu maci en iyisi izlememek ve saglik acidan dusunecek olursam sinir krizi gecirmem cunki bu adamin suratini gordukce sinir krizi geciriyorum zaten. Sneijder demek yedek ha

Sneijder yoksa bende yokum böyle rezalet olamaz umarim 4 tane yeriz de bir an önce gider su adam

Vizeler geliyor bir oturup çalışayım dedim dinden imandan çıkardılar yine.

Selçuğu değilde Sneijder'i kesmiş grup kurmadı diye herhalde

o Kaptan olucak Adam(!)la Kankası Sneijder'i yemek gibi bi işe kalkıştılarsa kendi sonlarını hazırlıyorlar

brumayla pandevi oynat bari bilmem kimin çocuğu

Son düzenleme:
Prandelli , Sneijder'i kulübeye gönderecek kadar salak olamaz herhalde :38573:

Sneijder ı kesmesine bile laf etmezdim, Dortmund maçı için en büyük hücum kozunu dinlendiriyor vs...Ancak ikili mücadeleden ve toptan kaçan sözümona orta saha oyuncusu yine sahada olacak, la havle...

Gelecek hafta BvB maçi var diye korkabilir Cesare Prandelli ve onun için Sneijder kadro disi birakabilir.

Demedi demeyin

Olursa saçma karar olur, sanki Sneijder 37 yasinda oyuncu gibi.. o 2 maç kolayca oynar.

Allah aşkına Dortmund maçında ne bekliyorsa takımdan da Sneijder'i kesiyor, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama hedef lig diye geçiniyor Şampiyonlar Ligi için takımın beynini dinlendiriyor.

Gelecek hafta BvB maçi var diye korkabilir Cesare Prandelli ve onun için Sneijder kadro disi birakabilir.

Demedi demeyin

Olursa saçma karar olur, sanki Sneijder 37 yasinda oyuncu gibi.. o 2 maç kolayca oynar.

Sanki o macta Sneijder bize 3 puani alacak, gidip 4 tane yicez yine. Bu mac ama sampiyonluk acisindan cok onemli.

Sneijder de hafif sakatlik vardir yoksa niye almasin kadroya sacmalamaya gerek yok Sneijder'i bütün maclarda ilk 11 de baslatti simdiye kadar.

Önceliğimiz lig iken Sneijder'i Dortmund maçına sakladım der mi Prandelli ?

Geri
Üst Alt