STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

gstv de yılmaz vuraldan nezihiye nezihiden ergün penbeye sabriyi öyle büyütüyorlar öyle övüyorlarki sanırsın Hagi futbola geri döndü.

sneijder'in sebepsiz oynatilmadigi ilk mac gsnin bittigi gundur cadilar bayrami -2014. allah kahretmesin hepinizi

Bu rezil ötesi kadro nasil gol atacak merak ediyorum. Takimin en degerli iki hücum oyuncusu Sneijder ve Bruma ama ikisi de yok!

Sneijder'i satacak bu herifler. Seçimde desteklediğim için Allah belamı verir umarım öyle bir şey yaparlarsa.

Iki karaktersiz Selcuk ve Burak saha da, Sneijder yedeklerde? Yahu bu nasil ülke, bu nasil futbol anlayisi? Yahu Sneijder den bahsediyoruz!

Valla kimse kusura bakmasın. Bu adam gidene kadar ben karşı takımı desteklerim Galatasarayımızın geleceği için. 4.yıldız falanda inanın umrumda değil. O yüzden bu akşam Paşalıyım

Teknik kararmış. Dünyanın neresinde örneği var bunun? Bir bizde sanrırım. Jardel, Lincoln şimdi de Sneijder.

Yaziklar olsun bana, bu Yarsuvat'i destekledim. Albayrak,Prandelli,Yarsuvat üclüsü bu Kulübü batacak. Sneijderi satacaklar, allah sizi bildigi gibi yapsin. Albayrak denilen yabanci düsmani mactan sonra aglasin yine.

sneijder gidici bu teknık adam fılan deyıl kukla elıne yazmıslar vermısler 11 bellıkı

sneijderi satsınlar tabi. gelen parayı kankalara versin artanı da şahsiyetsiz tdye versinler. arta kalanları kemirmeyi seven bir yapısı var.

"Ulan maç var, bu hafta Medcezir'i kaçırdık" dese şaşırmayacağımız Emre Çolak, Sneijder'in yerine oynuyor"

kasimpasa 6 7 8 tane at ALLAH RIZASI ICIN YA

Burak-Selçuk'tan kurtulmamız lazım. Cidden, bu artık bugün olmalı. Yoksa 2020'ye kadar bu eziyet devam edecek. Sneijder'in de başını yediler. Melo'yu da yiyecekler. Taraftar protestoları öyle bir noktaya getirmeli ki bu ikili def olup gitmek zorunda kalsın. Olay çıkmalı olay o stadda! Yabancı madde yağmalı üzerine Prandelli nin ve kankaların. Sneijder sesleriyle inlemeli her yer. 5000 kişi de olsa bağırmalı hep beraber.

Galatasaray kendisine ihanet edeni içinde barındırmaz diye düşünürdüm kendimi bildim bileli yanılmışım.

Son günlerde gelişmeler hic normal değil. Kaptanlığın elinden alınacağı söylenen Selçuk yemekte başkan ve yöneticilerle yan yana oturtulurken basta Sneijder olmak üzere diğer kaptanlara aynı ilgi gösterilmiyor. Yemeğe takımda ki diğer futbolcuların eşi davet edilirken Sneijder'in eşi davet edilmiyor. A takımla idmanlara cıkalı 1 gün olmus Sabri'nin maç günü ilk 11 cıkacağı haberleri gelirken, takımın yıldızı Sneijder teknik sebeplerden(!) ötürü yedek bırakılıyor.

Sen takımının en iyi 3 oyuncusundan birini teknik karar diye kesiyorsan herkes sana bir tarafıyla güler. Ulan takımda dökülen dökülene teknik karar deyip kessene, kesemezsin çünkü yemez değil mi?

Geri
Üst Alt