STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Emre Colak'in oynamasi sasirtici degil. Selcuk'un oynamasi ama Sneijder'in oynamamasi sasirtici. Allah belani versin yeni yönetim, sonra da Prandelli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak-Selçuk'tan kurtulmamız lazım. Cidden, bu artık bugün olmalı. Yoksa 2020'ye kadar bu eziyet devam edecek. Sneijder'in de başını yediler. Melo'yu da yiyecekler. Taraftar protestoları öyle bir noktaya getirmeli ki bu ikili def olup gitmek zorunda kalsın. Olay çıkmalı olay o stadda! Yabancı madde yağmalı üzerine Prandelli nin ve kankaların. Sneijder sesleriyle inlemeli her yer. 5000 kişi de olsa bağırmalı hep beraber.
bişey olmaz yahu taraftarda kulubü kendi haline bırakmış. şu an seyirci sayısı tek tek elle sayılacak kadar az.

Kamp yapildi dige sinirlenmis diyolar. Gercekse oynatmamasi dogru.

O değil de şimdi bu kadro Kasımpaşa'yı yener, sonra bakın oyunu Sneijder bozuyormuş olur :)

Talan-Duman olmamız dileğiyle... Madem takımın en önemli isimlerinden olan Bruma ve Sneijder oynatılmıyor, madem Prandelli'de ısrar ediliyor, madem taraftarın fikrini kimse önemsemiyor, madem Selçuk ve Burak banko oynamaya devam ediyor,

YERLERDE SÜRÜNELİM ULAN ! BİR 4 GOL DE KASIMPAŞA'DAN YİYELİM. GRAM ÜZÜLMEYECEĞİM.

suçlu bulundu 4-0 kaybettiğimiz maçların sorumlusu w10 imiş galatasarayı bugunlere getiren iç ve dış düşmalar allahınızdan bulun.

Bugün en başta Selçuk olmak üzere yerli oyuncular sezon başından beri hiç olmadığı kadar mücadele ederlerse hiç şaşırmam.
Hele birde şansa bir galibiyet alırsak , sonrasında Sneijder'e yönelik sayısız haberler çıkar vs. derken devre arasında satılır.

Ilk kez rakip takim'i destekliyorum ciddi sekilde.

Bu nasil kararlar lan? Hala kanatsiz oynuyor, Sneijder yok, Bruma yok. Hazirlik döneminde takimin yildizi Bruma degilmiydi ulan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijder'i resmen bitirmek istiyor yeni gelen yönetim. Yaziklar olsun yaziklar olsun. Burak ve Selcuk'un sabotajlariyla oragzm olursunuz artik vizyonsuz aptallar.
Bu takim batmaya mahkum

Mali durum kötüyse takıma doldurduğunuz çöpleri gönderin en iyi futbolcumuzu değil. yeter .

Bugün sırf şu herifi yuhlamak için maça gideyim dedim, passolig belasından ötürü vaz geçtim.

Bu yapılan kabul edilir bir hareket değil.

Sneijder, Bruma hatta Muslera'yı satacak yönetim. Durum vahim.

3 Yabanci :D

Ofans full yerli dan kurulmus. :D Insallah fark yeriz.

Sneijder'i satacak bu herifler. Seçimde desteklediğim için Allah belamı verir umarım öyle bir şey yaparlarsa.

Töbe de la ben bunu bile bile destekledim :D Valla hacı Alp da satacaktı 3 yıl o adama katlanmaktaysa 7 ay sonra belki iyi bir yönetim gelir diye bu adamı destekledim ;)

Mali durum kötüyse takıma doldurduğunuz çöpleri gönderin en iyi futbolcumuzu değil. yeter .

O kime anlatiyorsun bunu? Bu beyinsizlerin aklina bu gelebilir mi? Gelemez tabi, o türk oyuncularimiz bizim evladimiz, bizim topraklarimizda büyüdü yetisti.. Birakirlar mi Veysel'i, Sabri'yi sunu bunu..

Pis yabancilar gitsin kafasi bu iste. Hepimizin insan oldugumuzu unutturan tek ülke TÜRKIYE!

Bu ara

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın.*
Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun.*
Haloween Bayramınız hayırlara vesile ve kutlu olsun.*

Geri
Üst Alt