STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Murhan, mesaji mi niye düzenliyorsun? Yeterince sansürlemistim zaten. Vazgec bundan, gelmiyim oraya..

Sneijder'in menajeri Guido Albers: "Yönetim hafta içi futbolcu eşleriyle yenilen yemeğe Wesley'nin eşi Yolanthe'yi davet etmedi."

Bunu NTVSporda da söylediler. Ne işler dönüyor.

Çoğu hoca Bruma gibi oyuncusu olsun ister, skoru her an değiştiribilecek, kolay adam geçen, topu rakip kaleye taşıyabilen bir oyuncun varken 18e dahi almamak akıl işi değil. Bunun mantıklı bir izahı olamaz çünkü takımında yerlerde sürünen Selçuk varken ve bu oyuncu hiç kesik yemezken form,antreman istatistiği gibi masallar inandırıcı gelmez. Hayır bu çocuk ne yaptı da taktı kafaya anlamak güç.

Ben böyle yönetimin de, teknik direktörün de .... Ulan adam 6 aydır kadro dısıydı, anında ilk 11'e giriyor, Yabancı kuralından ağlıyoruz ama bi bakıyoruz sahada 3 yabancı, Bruma ise 18'de bile yok. Yazıklar olsun size de, yönetceğiniz takıma da.

Bu takımın tam batması lazım, umarım üst üste beşer altışar goller yiyerek kaybederiz. Ayrıca Abdurrahim gibi kıroların işi yok Galatasaray yönetiminde, FT'nin yönetici versiyounu. Herkes ağladı burda Apo gel Apo gel. Geldiler Sneijder'in başını yediler. Sıra Melo'da. Mayısta doğru düzgün bir yönetim gelsin lütfen! Bu yerlilerin hepsini göndersin. Kaliteli yabancılarımız (Sneijder + Melo + Muslera+ Bruma gibi) + elimizdeki genç yerlilerle (Koray, Birhan, Altuğ ) çıkalım sezona. Transfer falan yapmasınlar. Selçuk Burak Umut Yekta Yasin gibi yerli çöpleri kan emicileri göndersinler mali açıdan çok çok rahatlarız zaten. Umarım Sneijder'i kaybetmeyiz bu 8 aylık dönemde

Sneijder,Bruma ve Meloyu kesinlike satacaklar, 100000000000%
Büyük bir ihtimalle Muslerayi de satacaklar.

Takim basina X bir Yerli Futbol Cahili getirecekler, Karaman falan. Seneye Kadromuz söyle olacak:

-----------------------------------Sinan------------------------------------
---Tarik--------------Semih------------Chedjou----------Telles----------
--------------------------Selcuk------------Hamit------------------------
---------Olcan-------------------Emre------------------Yasin-------------
----------------------------------Burak Yilmaz-----------------------------

Kulübün basina ömrü nun sonuna gelmis vizyonu kalmamis adami getirirseniz olacagi bu..

Şahsen Brumanin şu haliyle ilk 18 e girememesi beni uzmuyor. Rezalet veysel ve amator tarigin yerine sabrinin oynamasi da. Ama selcugun ilk 11 olup da sneijderin yedek kalması...

Ulan Yolanthe'yi davet etmemek neyin nesidir?
Yonetim Sneijder'i küstürüp satmak istiyor. Sonra taraftar kizmasin diye kendi gitmek istedi dicekler.

YETER BE YETERRRRRRRRRRRRRR

Hepimiz yenilmemizi istiyoruz ya, bunlar cikip handikap yaparlarsa sasirmam. Forumda ne istense tersi oluyor hep

Bugün takımı destekleyenin kafasına edem çok affedersiniz. Kasımpaşa'nın yenmesini çok istiyorum. İnşallah 7-8-9 Allah ne verdiyse atarlar beline kuvvet Babel.

Bugün takımı destekleyenin kafasına edem çok affedersiniz. Kasımpaşa'nın yenmesini çok istiyorum. İnşallah 7-8-9 Allah ne verdiyse atarlar beline kuvvet Babel.

Vallah ne kadar vasat olursak olalim sampiyonluk için hala yarisabiliriz o yüzden takimi destekleyen de olacak.

Prandelli veya yönetim için degil, GALATASARAY için.

Geri
Üst Alt