STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

sneijder melo bruma satar bunlar benden soylemesi. muslera hatta

niye olaganustu genel kurul yapsin ki durduk yerde aysal, en basta sneijder'i satma operasyonudur bu. adam geldigi gun sabri kadroya girip 6 aylik mac ekisigiyle kasimpasa karsisinda maca basliyo. ne kadar kufur edilse az, taraftarin floryayi basmasi lazim cok net.

Hamit,Emre,Sabri(form durumu ne bilmiyorum) hamleleri bence başarılı.

Sneijder ve Bruma gibi 2 çok yetenekli oyuncuyu kesmesi saçmalığın daniskası

Selçuk ve Burak'ı hala ilk 11 de olması rezalet.

Sahada 1000 kişi filan var heralde şuan.Secuku burakı ıslıklasınlar diyoruzda ıslıklıcak adamda yok tribünde.

Bruma diyenler, adamı 3 maçtır 18 kişilik kadroya bile almıyor prandelli efendi!!!!

Vurduğun gol olsun Kasımpaşa. Umarım lig tarihinin en farklı sonucuyla kazanırsınız.

valla nereden baslayayim bilmiyorum.

sneijder gibi takimi kurtaran, takimin yenilgiye tepki koyan birkac oyuncusundan biri olan ve en yetenekli oyuncusununun ilk 11de olmamasindanmi, yine ayni sacma taktikle cikacagimizdanmi, aylardir a takimla bir hafta idman yapmamis sabrinin ilk 11de baslamasindanmi, "formsuz" veya "taktik" gibi sacma bir nedenle sneijderin kesilip ama selcuk ve burakin ilk 11de baslamasindanmi, brumanin ilk 18de olmamasindanmi, ilk 11de 3 yabanci olmamasindanmi.

bilmiyorum arkadaslar gercekten bilmiyorum.

Kasimpasa Kazanir,
Bayern Kazanir,
Gladbach Kazanir

10 Euroya, 140 €. Banko Kupon arkadaslar. ;)

Vallah ne kadar vasat olursak olalim sampiyonluk için hala yarisabiliriz o yüzden takimi destekleyen de olacak.

Prandelli veya yönetim için degil, GALATASARAY için.

Sıkıntılar Sneijder'e yıkılacak, yerliler iyice kollanacak, bu organizmaların eli güçlenecek, Prandelli'nin kredisi artacak. Fenerli olsam bugün galatasarayı desteklerim. Galatasaraylı olupta bu maç takımı destekleyenin net beyin yoksunu olmak gerek. Stattakiler zaten bi ton cahil cühela Sabri'yi falan yalıyorlar.

Sıkıntılar Sneijder'e yıkılacak, yerliler iyice kollanacak, bu organizmaların eli güçlenecek, Prandelli'nin kredisi artacak. Fenerli olsam bugün galatasarayı desteklerim. Galatasaraylı olupta bu maç takımı destekleyenin net beyin yoksunu olmak gerek. Stattakiler zaten bi ton cahil cühela Sabri'yi falan yalıyorlar.

Sende haklisin.

Fakat takimin her zaman iyi gitmesini isteyen insanlar var.

dilemma oluyor

bence bugun oyle yada boyle kazanacagiz ama bu bugunku kadro ve teknik karar rezilligini (yukarida bahsettigim) hicbir sekilde ort pas etmemeli ama maalesef burasi turkiye oldugundan edecektir.

önce sneijderle ilgili haberlerin çıkması sonra kadroda olmaması tesadüf değil

Bir dort yildiz da Kasimpasa takacak gibi duruyor.

''Stad boş hem de bomboş!...'' absürdlüğünü yapmaya bile mecal bırakmadılar yahu...:mad:

Ins ama inş tüm kalbimle istiyorum insss 10 tane yeriz.

Geri
Üst Alt