STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Çok net Kasımpaşa'yı tutuyorum. Rezil edin şunları, vurduğunuz gol olsun!!!!!

Bir iki saat önce yorumları okurken herkes Prandelli'ye sayıyordu ama sanırım son günlerdeki icraatların arkaplanında Prandelli'nin olmadığını anlayanlar yöntimden bahsetmeye başlamışlar. Şu an sahada ne gerçek Galatasaray'ı ne de gerçek Prandelli'yi izliyoruz.

19 Ağustos - Fatih Gökşen: "Soyunma odasında hem yöneticiler hem de Mancini için ağır sözler sarf etmiş."
03 Eylül - Prandelli: "Hiçbir zaman kişisel bir karar almadım Sabri konusunda. Bizim sportif projemizde maalesef kendisi yer almıyor. Yani biz hiçbir zaman kimsenin raporunu dinlemedik. Önceden kim vardı, onu dinlemedik. Kısaca Sabri konusunda bu Mancini’nin tasarrufu değil. Mancini’den rapor almadım. Futbolun içinde bunlar var."
28 Ekim - Abdurrahim Albayrak: "Sabri'yi Prandelli kadro dışı bırakmamış. Hoca ile görüştük. Kendisi de memnun oldu. Sabri, Galatasaray'ın kaptanıdır."

Prandelli Sabri'yi ben kadro dışı bıraktım diyor, Albayrak aylar sonra bunu yalanlıyor.

31 Ekim - Prandelli : "Çok önemli ve kritik günler geçirdik,. Bu akşam sadece tek bir şey yapmamız gerekiyor. O da kazanmak. Sneijder'in olmaması teknik bir durum. Benim seçimim."

Sneijder sözleşme uzatmak istiyor, zamanında Ünal Aysal bu teklife olur demiş ama istifa etti. Yeni yönetim uzatmaya yanaşmıyor, kaptanlık Sneijder'e verilmiyor ve Prandelli'nin kararı olmayan üç günlük kamp Sneijder'i rahatsız ediyor. Bu sebeple yeni yönetim Prandelli üzerinden Sneijder'i kadro dışı bırakıyor. Düzeltme: Sneijder kadro dışı değil, yedeklerde başladı.

Ünal Aysal da Duygun Yarsuvat da Prandelli'nin karar mekanizmasını sıfırlamış durumda. Hafta içinde yazmıştım taraftara ironik gelse de Prandelli'ye destek vermek gerekiyor diye ama böyle birşeyin olmasını pek ümit etmiyorum. Ortam sirke dönmüş durumda. Bir müddet sonra Prandelli bu durumdan iyice rahatsız olursa istifa edebilir ama bu kesinlikle çözüm olmayacak. Yeni yönetim Mayıs'ta gideceği için ara dönemde yeni bir teknik direktör transferi de yapmaz. Prandelli cephesinden bakınca durum kötü; iki alternatifi var. Birisi onun arkasında duracak ve özgüvenini kazanacak ya da istifa edecek.

Galatasaray cephesi ise daha karışık. Malesef üzülerek söylüyorum ki yeni yönetim böyle saman altından su yürütüp Prandelli'yi taraftarın önüne yem olarak atıp, Sneijder'e sırt çevirerek ve sadece yerli oyunculara sırtını dayarak birşey kazanamaz. Bu düşünceleri değişmediği takdirde şu an bu sürecin çözümü yok. Futbola odaklanıyoruz ama basketbol tarafı da çok karışık. Oyuncular kulübe ihtarname çekmiş. Aysal geçen sene Terim'i zamansız yerde kovarak büyük bir hata yaptı. Bu sene de zamansız yerde istifa ederek resmen kulübü dinamitledi. Olacak iş değil.

Tek umudumuz var o da "güzel şeyleri umut etmek".

Son düzenleme:
Arkadaşlar sanki sneijder mutlu kenetlenme de yüzü gülüyordu sanki onayı ile 11 değil miş gibi...

Kadroyu gorunce maci burger king icin sattim :))) kafam rahat karnimda tok. Oh miss

Ha ha ha, kadro dışı bırakılan adam ilk 11 de.
Çapsızlar

5 dakika oldu rakip kaleyi görmedik abi

Şu maçı şansla, hakem hatasıyla vs. kazanırsak deliririm. Kaybetmemiz çok daha avantajımıza bu maçı.

selcugun kankasi yine ofsaytta.

Moderatör tarafında düzenlendi:
lan bizi bu durumlara düsürenler utansin
bir yandan yenilelim diyorum su rezil hocadan kurtulmak icin
bir yandanda yenelim diyorum sampionluk icin

Sinirden gülüyorum, takıma bak ya. Rizespor'mu Galatasaray'mı belli değil. Ne kadar rezil bir kadro bu, A.Polat döneminin sonuna çok benzer bir takım

Gol atamayan takım Sneijder ve Melo olmadan nasıl gol atacak?

Allah belanızı koca kulübü ne hgale getirmiler.Kulübün anahtarıbı Sabri Burak Selçuka vermişler.Bu takımın yıldızı kenarda yuhhhh ayıp kuşbeyinliler

Byılmaz hala ofsaytta yuh be. Takım hücum edemiyor söylediğimiz gibi.

Geri
Üst Alt