STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Rezalet bir oyun, rezalet bir dizilis rezalet oyuncu tercihleri. Sansa bala kazandik ama ne yazar. O TD bozuntusu sacmalilklarinda israr etmeye devam edicek biz daha cok üzülürüz.
Hucum organizasyonlar 0, sisirme toplariyla oynuyoruz. Bu böyle devam etmez, sezonda 1 iyi oynadigimiz mac bile yok.

Şimdi tüm alınması gereken kararlar ertelenir, tüm hatalar görmezden gelinir. Sneijder'in ve Bruma'nın durumu arka planda kalır. Prandelli'nin berbat bir hoca olduğu gerçeği bir süre daha görmezden gelinir. Fenerbahçe maçında taraftar her şeyi nasıl unuttuysa yine unutur.

Abartmiyorum biraz iyi olcaktik orta sınıf bir santraforumuz olsaydı şu anda fnerin 5 6 puan önündeydik.

Dortmund 5-6 tane atar Prandelli gider sakin olun.

Malasef prandelli 1 hafta daha kaldı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neyse öyle yada böyle yenmemiz iyi oldu Prandelli'nin gönderileceği maç Dortmund maçı olur umarım.

Selçuk ağlıyor mu?

B1TPffRIcAApCdO.jpg:large

Berbat bir futbolla prandelli ve yerli tayfası sadece 1 hafta daha kazandı..Goller dışında pozisyon yok neredeyse.

Öyle ya da böyle Almanya deplasmanında haysiyetimiz örselenecek biraz.

Aynen, Prandelli olduğu sürece haysiyeti kalmadı takımın zaten önüne gelen 4 atıp gidiyor, o yüzden bu çile Dortmund maçında son bulur ve şu adamdan kurtuluruz.(inş)

Fatih terim kadroyu çıkarmış 2.yarıda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kazandigimiz icin seviniyorum ama prandelli'yi dusundukce cildiriyorum. Kendi icimde bolunmus durumdayim.

Dortmund maçı kadrom
Muslera
Chedjou Chedjou Muslera Chedjou
Melo Melo
Sneijder Sneijder Bruma
Chedjou​

Sahadakileri ve teknik ekibi tebrik ederim. Oyunun adı futbol, bugün kızarsın yarın sarılır mutlu olursun.

Futbola gelince iyi değil, yönetim kötü, bazı oyuncular kötü. Prandelli yönetim ile oyuncular arasında kalmış durumda. Maçtan önce de dediğim gibi sahada ne gerçek Galatasaray'ı ne gerçek Prandelli'yi izliyoruz.

@AslanStatistic: Galatasaray son 5 sezonda ilk 8 haftada en yüksek puanı 2014-15 sezonunda aldı. (16 puan)

Geri
Üst Alt