STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Eeee Lig Tv`yi de kapattirdik. Napcaz simdi? Lig zevkli degil diye kapattirip boyle internetten yorum okuyarak da olmaz ki...

vurduğun gol olsun karabük. bu lanet olasıca heriften kurtulmanın başka yolu yok anlaşılan.
HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN, takımının kötülüğünü isteyenlere sıcak bakamıyorum. Hatta daha da ileri gidip beddua edenler oluyor.

Yapmayın !

Kazanalim ki lig yarisindan kopmayalaim... ama bi tarfdan bi yenilgi prandelli yi götürüse de laf söylemem.

HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN, takımının kötülüğünü isteyenlere sıcak bakamıyorum. Hatta daha da ileri gidip beddua edenler oluyor.

Yapmayın !

Abdullah ağabey, bu Prandelli taraftarı bu duruma getirdi. Çünkü hep bir umut , eğer yenilirsek belki kovarlar diye. Yoksa eğer bu adam sezonu bitirirse muhtemelen (hatta kesin diyebiliriz) tarihimizin en kötü sezonlarından biri olmuş olacak.

Kafam yine çok karışık. Bir taraftan kazanmamızı istiyorum puan açısından, öte yandan farklı bir mağlubiyet olursa Prandelli'den kurtulma ihtimalimiz de olabilir, "normal" bir hoca ile rahat şampiyon oluruz.

Bruma kesin olarak ilk 11 oynamalıydı...
veya moralsiz oyuncuların yerlerine daha hırslı oyuncular oynamalıydı.
o Dzemaili nedir yahu her maç her maç...

Koray'ın da ilk 11 oynaması riskli aslında.
Sabri sağ bek, hakan stoper, tarık sol bek olabilirdi.

Hocam elinden gelse burağın yerine yektayıda oynatırsın.

Lig TV 4-2-3-1 diyor ama bence 4-3-2-1 oynar Prandelli. 3 orta saha ile delirir dururuz.

Geri
Üst Alt