STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Burak sen ne gereksiz topçusun ya.. Senin yapman gereken koşuyu sneijder yapıyor, pas veremiyorsun zaten, aldığın top ya faul oluyor ya ofsayt birde bir ton top kaçırıyorsun...

1-0dan sonra takımı geri ceken zihniyete vurayim ben.

İyi başladık ama sonra yavaşladık. Dzemaili o fırsatı kullanmalıydı. Çok rahat vurdu ama tam kelecinin üzerine.

-----------------------------------------------------------Muslera----------------------------------------
------Sabri-------------------------Chedjou---------------------Koray/Semih---------------Hakan------
--------------------------------------------------Melo---------Selcuk-------------------------------------
---------------------------------Dzemaili-----------Sneijder------------------------------------Bruma--
-----------------------------------------------------Umut Bulut------------------------------------------

*Devre arasinda Dzemaili'nin yerine Hamit, yada Türk Transfer.
*Umut'un yerine Yabanci Forvet. (Asamoah Gyan)

Bir önceki faciavari maçlara oranla gayet iyiyiz.

Burak sakatlanip ciksa Umut girse daha guzel olcak .
Djemaili out > Bruma IN
Selcuk out > Emre/Olcan

Bu Koray Semihi keser takimdan. Bence gayet iyi oynuyor, güvende veriyor :)

Burak cok goze batti, tamam iyi oynamiyor ama bu kadar kotu oldugunu hic gormedim. Ben daha 15.dakikada anladimki burak bugun takimi sabote edcek, istegide yok kosmuyorda. Basimizda hoca olsa 30 da cikarirdi buraki.

Umut en azından kafa topu falan alıyordu.. Koşu yapıyordu..

Bu sahada oynanan pek futbola falan degildi. Dzemaili'nin yerine Bruma girmeli. Karabük kanatlardan yükleniyor, Sabri ve Hakan tek oynuyor diyebiliriz o bölgede.

Bruma'nin girmesiyle bir kanat rahat nefes alacak, cünki bek oyuncusu gelemeyecek o bölgeden. Oyunun devaminda Furkan veya Emre düsünülebilir.

Geri
Üst Alt