STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

bolad

camdal --- chedjou -- gunter --- telles

coskun ------ melo ----- sneijder

bruma ------ bulud -------- colak​

Bruma lı kadrolar boşuna kurulmasın bu italyan hoca bozuntusu sildi çocugu.Burak wes emre çolak çıkar.Orta sahada hamıt selcuk melo.Adamın beyni kurumus çünkü hala bu kanı orta sahayla galip gelecegını sanıyor deplasmanda.

Ilk 11 diye ben buna derim...

Burak

Telles - Sneijder - Eboue

Selcuk - Melo

Hakan Balta - Semih - Chedjou - Sabri

Sinan Bolat

CL ilk 11...

Burak

Bruma - Sneijder - Eboue

Selcuk - Melo

Telles - Semih - Chedjou - Sabri

Muslera

Bide adam gibi bir TD, tamamdir. Kadromuz aslinda cok derin. Bir cok güzel kadro cikarabilme imkani var ama oyunculari cidden kullanamiyorlar.

4-2-3-1 isteniyorsa o ikili Melo-Chedjou dan başkası olmamalı, Olcan-Sneijder-Bruma üçlüsü yumuşak kalacağı için arkalarında fizik gücü yüksek adamlar şart ve diğer seçenekler bunu sağlayamıyor...Aslında Prandelli nin de o bölgede oluşan zaafı ortadan kaldırmak için fantezi arayışlara girdiğini zannediyorum, tespit doğruydu ama çözümü yanlış yerlerde aradı bence...

Bu durumda Zan ve Koray dan faydalanılması gerekiyor, keşke Koray şans bulsa ve değerlendirse de takımın 1. stoperi gözüyle bakabilsek ne güzel olur...

dortmund maçında burağı kesti, bu maçta selçuk'u kes ve tarık'ı bek olarak oynatma.

Dzemaili selçuk burak kankalarını oynatır.Gene bizi kanser ederek bitirirler maçı.

1143770_Galatasaray_SK.jpg

Melo
Muslera
Semih
Selcuk
Burak

Dinlensin mumkunse burak/selcuk kadro disi kalabilir .

Edit: Olcan cezalıymış , benim 11 böylece güme gitti :D

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
bu adam adamı delirtir prandelli bizi deli etmeye gelmiş italyanlardan soğuttular bizi tuchel gelseymiş keşke herhangi bir Türk teknik direktör bundan akıllıdır daha taktik anlayışını kendil bile bilmiyo maç içinde 50 kere taktik değiştiriyo oyuncular 2 maç üst üste zor oynuyo(leşçuk ve burak dışında)

Şu an takım top oynamadığı için futbolu veya maçı konuşmanın bir anlamı yok. Maçları izlemek bir eziyet yada başlı başına bir stres.

Konuşulacak tek konu var bence. Prandelli' nin istifa etmesi yada görevden alınması.

GT-I9300 Tapatalk

Prandelli anca 10 puan fark yiyince gider ozm da is icten gecmis olur.

Bazi oyunculari dinletsin dicemde, yapmaz tabi, cunku Albayrak karisir yoksa.
Muslera, Selcuk, Semih, bunlar bidefaligina olsa bile yedek kalmali ayni anda. Bolat, Koray, Furkan/Emre Colak falan oynamali.

Neyse PRandelli varken bosuna konusuyorum..

Geri
Üst Alt