STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Beyler , Malesef bizim kurdumuz hic bir kadro , Prandellinin kafasinda yer almiyor ..

Oynatacagi futbolcular muhtemelen Burak . Selcuk . Yekta . H.Balta . Chedjou . Koray . Djemaili . Melo . Muslera ... Yani anlicaniz kutuplanmis herkes oynicak

karabük ün eksikleri çok handikaplı kazanacaz skor beklentim 1-3 veya 0-3

Kadromuz ne zaman sızacak?Maça 6 saat kaldı.Sızması lazımdı şimdiye.

Muslera
Sabri Chedjou Hakan Tarık
Selçuk Melo Dzemaili Sneijder
Umut Burak

_____________Muslera
Sabri___ semih chedjou___ hakan
hamit melo selcuk dzemaili sneijder
______________Burak

--------------Muslera-----------
Tarık-----Chedjou--Koray---Hakan
-Hamit---Melo----Selçuk---Bruma-
-------------Sneijder------------
-------------Umut--------------

Forumda buna inanan nadir kişilerdensin muhtemelen :D

I am the one who knocks!
karabükle oynuyoruz b.münihle değil..son alman maçında skor algıları bozmasın takım gayet iyiydi..
2-3 farklı galibiyetimiz hariç başka bir skor büyük sürpriz olur..iddada büyük oynadım hislerimde yanılmam umarım.

-------------------Muslera----------------
Sabri------Chedjou-----Balta-------Tarık
---------------Melo---Selçuk-------------
Hamit------------Sneijder---------Bruma
--------------------Burak------------------

Yedek:Sinan,Yekta,Çolak,Umut,Dzemaili,Koray,Yasin

Bence bu 11 çıkacak.Furkan ve Eray 18 dışında kalır.Şu ana kadar hiçbir 11'ini tutturamadım Prandelli'nin.Bakalım bu sefer tutturacak mıyım?

...

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2014-11-08 12.30.41.webp
    Ekran Resmi 2014-11-08 12.30.41.webp
    20 KB · Görüntüleme: 43
Hoca hoca olsa

Sinan Sabri Koray Ched Tarık Melo Furkan Olcan Bruma Pandev Umut felan denerdi bugün ama olmayınca işte

#Bugüngünlerdeneziyet

ligin kime düşecek takımlarındandır karabük, yenemezse defolsun gitsin.

Selçuk-Melo ikilisi bu takimin el freni oldular.

Furkan Özçal bu maçta görmek isterim.

Son düzenleme:
Muslera
Sabri-Chedjou-Koray-Hakan
Melo-Selçuk
Hamit-Sneijder-Dzemaili
Burak

bu kadroyla oynarız. Bakalım ne olacak

Hala Dzemaili ile başlarsa diyecek söz bulamıyorum. Bruma'nın ne suçu var bu adama verdiğin süre kadar Bruma'ya şans tanı. Oyuna girdiği maçların hepsi en az 2 farklı skor ile yeniktik. O değil geçen senenin en yetenekli Türk oyuncusu Olcan'ı bile kullanamadı. Son Dortmunda maçında oynadığımız şekilde Arsenal deplasmanı ve evimizdeki Dortmunda maçında oynasaydık skorlar kesinlikle böyle olmazdı.

Arkadaşlar ben Bruma'dan falan geçtim artık tek isteğim var çift forvet oynayalım. Daha bunu çözemediyse pes diyorum.

Arkadaşlar ben Bruma'dan falan geçtim artık tek isteğim var çift forvet oynayalım. Daha bunu çözemediyse pes diyorum.

sıkılmadınızmı 4-1-3-2 den ? çift forvet nedir arkadaş, 90larda top oynamıyoruz ki. Niye adam gibi 2 tane kanat ile oynamıyoruz önce bunu sormak lazım. Elinde Elmander gibi Hakan şükür,Necati, Ümit Karan gibi forvetlerin olursa çift forvet düşünüler. Ne yapacaksın Burak, Umut oyntıp tez elden bizi kansermi edeceksiniz :D

Geri
Üst Alt