STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

bruma sneijder sahada olmali

yekta selcuk gibi elemanlar sahada olmamali, geriye yerlerine cikacak tek bir eleman var geride o da emre colak olmak zorunda mecburen

hemen kadro yazayim

---------Umut--------- (tercihen Pandev)
------Sneijder----------
Emre Ç.---------Bruma
-----Chedjou-Melo-----
Balta-Koray-Zan-Tarik
----------Sinan---------

cikaracagin 11in taaaaa

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Hizli oyunculari oynatmayip ileri hizli çikacagini sanan bir Prandelli vardir dünyada. Bizim oyuncularin nerdeyse hepsi yavaş. Geçen hafta Sabri bile gözümüze nasil geldi. Bizde bir hizli Burak var Onunda futbolcu olmadigi net görülüyor. Yanina biri gelince topu birakiyor. Her hafta ayni şey. Futboldan soguttular.

Son haberlere göre Prandelli, Bruma tembel oldugu için oynatmiyormus diyor.

Lan senin kadar vasat t.d. sayesinde kim hirsli ve çok çalismak ister???

Bruma daha 20 yasinda, ögrenecek çok zamani var.

Git Selçuk ve Burak'a lafini at.

Rüya gördüm, müthis hücum organizasyonu ile gol buluyorduk. Bruma oynuyordu, sag taraftan topu ceza sahasina gönderiyordu ve Berk topu geriye birakip biri vuruyordu ama kim tam göremedim. Her neyse, rakip Karabük degildi.

CL maçı oynayan biz ama her hafta herkesden önce oynayan yine biz.

GT-I9300 Tapatalk

Dalga geçiyorum gibi görülebilir ama bugün farklı bir galibiyet bekliyorum bizden.

Günaydın GSC.
Kadroda olan oyunculardan bu kadroyu çıkarsa keşke :

----------------------Muslera--------------------
--------------------------------------------------
Sabri/Tarık---Chedjou---Koray---Tarık/Balta
-------------------------------------------------
----------------Melo-----Furkan----------------
-------------------------------------------------
Bruma------------Sneijder--------------Emre
------------------------------------------------
--------------------Umut----------------------
Tam benim istediğim kadro ama malesef 3lü ortasahadan ve asıl mevkisi ortasaha olan kanatlardan oluşan bir taktikle çıkar.

Emre Çolak, Furkan Özçal, Sinan Gümüs gibiler takimizdaki bazi oyunculardan daha kötü mü?

Bence tam bu kaos zamanda bu gençlere sans verilmesi lazim - zaten çok kötü bir durumdayiz bunlar a takimdaki vasat oyunculardan daha kötü oynayamazlar.

Seri yakalamak icin güzel bir fırsat, umarım tüm topcular ve prandelli sezon basındaki hatalardan ders cıkarır ve bizlere kalite futbol izletir.

Dalga geçiyorum gibi görülebilir ama bugün farklı bir galibiyet bekliyorum bizden.
Galibiyet ancak ve ancak futbolcuların artık bişeylere isyan etmesiyle olur. Yoksa ne Prandelli ne de bir başka faktör buna katkı veremez. Prandelli rahat, kovulma yada istifa düşüncelerinden uzak. Dolayısıyla üzerinde baskı yok.

Kazanmamız takım için iyi, Prandelli için kötü, kaybetmemiz Prandelli için iyi takım için kötü olacak. Şampiyon olsak bile bu takımın bu hocayla geleceği karanlık.

GT-I9300 Tapatalk

Prandelli'yi kovmak icin Saldir karabuk
Orda burdan 4 gol yiyen, Basaksehirden 4 gol yiyen ve Balikesire kayip eden hoca, Karabüke kayip etse ne etmese ne. Sezon sonuna kadar burda, bu maci kazanmamiz lazim sampiyonluk icin. Bastir Galatasaray

Köstebek 2 haftadır tekliyor.

B17KyzeIcAA_0uQ.jpg

B17Ky4AIYAAe3oU.jpg

Emre Çolak ve Bruma ilk 18'de

Geri
Üst Alt