STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

B17KyzeIcAA_0uQ.jpg

B17Ky4AIYAAe3oU.jpg

Emre Çolak ve Bruma ilk 18'de
Nasıl anladın? :coffee:

Dalga için yazdın sanırım.Kafile 20 kişilikti.2 kişi kadroda olmayacaktı.Biri Eray'dı diğeri Bruma olabilirdi.Prandelli'den beklerdim şahsen.

Pardon ilk 11'de diye okumuşum. Ayrıca neden dalga amaçlı yazayım r'daş :)

Dalga için yazdın sanırım.Kafile 20 kişilikti.2 kişi kadroda olmayacaktı.Biri Eray'dı diğeri Bruma olabilirdi.Prandelli'den beklerdim şahsen.

Bizim td yapar gene bir gariplik fazla heveslenmeyin derim. Olmadı dk 87'de Yasini alır oyuna :D Bunu yaparken de Tarıkı çıkartır :D

furkan yine 18 dışında galiba

yazık bu çocuğa bari karabüksporda oynasaydı bu sezon da , bu akşam golü atardı bize kesin :D

Prandelli maçtan sonra "Ben bu takımdan başka bir yabancı teknik direktör için kovulmayı haketmedim, hele bir yugoslav için hiç haketmedim" demesin :D

Dortmund'a eski takımı diye yasin'i ısrarla sürekli oynatan hoca birazcık adamsa eski takımı karabük olan furkan'o selçuk'un yerine oynatsın

Selçuk Burak Dzemaili falan varsa zaten 3 kişi eksik başlıyoruz her maç. İş işten geçmeden düzenin değişeceği bir sonuç çıksın.

muhtemelen kaçak yayın arayacağım için kanalı bulana kadar 10 dk geçer açtığımdada golü yemiş oluruz ve açmamla kapatmam bir olur #Bugüngünlerdeneziyet

selçuk-yekta-dzema-hamit 4lüsünü oynatcaktır

Sinan - Tarık - Chedjou - Koray - Hakan Melo - Dzemaili - Emre - Bruma - Sneijder - Umut

Ben olsam böyle çıkarım.

Susiç haberleri heryerde çıktı
zaten adam gibi kadro kurmuyodu prandelli bu haberden sonra kesin puan kaybı var

Bugün zurnanın zırt dediği gün.
Futbolcular'da biliyor bunu.
Eğer mağlup olursak prandelli gidecek.

Bugün yerli oyunculardan bir sabotaj bekliyorum.
Albayrak bugün U dönüşü yapıp prandelli'ye sallayacak.

Sezon sonuna kadar artık birisi idare eder diye düşünuyorum.

BlueTapa

maglubiyet hayırlı olcaktır ama karabükün capı yetmez

takımın yarısı sakatmıs neredeyse

sans yok bizde yav

Geri
Üst Alt