STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Ulan korkak herif sana da 11'ine de Dzemile'nede... Karabükle yapıyorsun çıkardığın 11'e bak resmen beraberliğe gidiyor.Bruma'yı Olcan'ı oynatsana ruh hastası.

sokayım cemailine selçukuna kadrona yav. ağız tadıyla bi maç izleyemiycez mi? brumayı almaz bile bu çapsız.

Yıldım tükendim artık vallahi de yeter billahi de yeter. Ulan utanmaz herif kes Sneijder'i Yekta'yı koy daha defansif olsun takım. Yeter be Allah kahretsin seni.

Kadro'yu bu kadar kotu kullanip cumle aleme 'GS'in cok kotu, yetersiz kadrosu var yav' dedirten teknik adamindan yoneticisine yaziklar olsun. Su oyuncu kadrosundan boyle 11 cikmaz be.

umut bulut son maçta kendini kanıtlamıstır, şu durumda takımın 1.santrforudur.
lakin onun değil de b.yılmaz ın oynaması bir sabotajdır.

Yenilirsek kovulur sanırım arada kaldım. Yenelim ne olursa olsun.

Bu takımı bana versinler bu adamdan daha kötü yönetmem.

Zaten bir şey oynattığın yok bari şöyle bir 11 çıkar da Sneijder'i yerinde izleyelim, Bruma'yı izliyelim, Selçuk'suz Burak'sız bir 11 izleyelim.Yenemezsen de kimse bişey demez.

.............Muslera.............
Sabri...Ched...Koray....Hakan
.........Melo...Dzemaili..........
Hamit.......S10............Bruma
..............Umut..................

Dzemaili gibi vasat bir yabancıyı hemde kendi mevkisinden farklı bir mevkide oynatıp kontenjan harcayan ve Bruma gibi önemli ve genç bir kanadı 11de düşünmeyen futbol zekası yoksununa Prandelli denir.Ayrıca Umut Buraktan çok çok daha faydalı oynadı ama hala Burağı oynatmakta ısrar ediyor gerçekten takımın başında çok kötü bir T.D var.

Prandelli sana td lisansı verenin ........

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamam 4411 oyna tamam ama Dzemaili ne kardeşim? Hadi Bruma'ya taktın koysana Emre'yi aklım almıyor.

Geri
Üst Alt