STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

mutlaka kazanmamiz lazim ama sonuc her ne olursa olsun, prandelli kovulmalidir..

bu kadar kötü hamleler yapilamaz...

2. lig td'sine cl takimi emanet ediyoruz.

Bruma ya koysana lannn...herifler açik verecekler iste. Bruma defansi ipe dizer.

Bence Sneijder devre arası satılıyor. Bu da yolu bence. Sneijder haliyle bozulacak bu duruma. Sonra suni bir kriz .
Noldu " Efendim Sneijder istemedi şöyle böyle. Biz istemeyiz öyle topçu"

aha yazıyom buraya.

Maçın adamı Dzemailidir

burak neolursun sakatlan olm faul yapmaktan bikmadin , ofsayti daha cozemedin dfefolllll giit

yalnız ben kaç yıldır futbol izlerim bu prandelli kadar ballısını görmedim adam futbol oynatmadan gol attırıyor. bu nereye kadar gider orası ayrı bu kötü futbol ve prandelli denen adam bizi nereye kadar götürür mechul

Sneijder devre arası satılacak takım 4 4 2 oynayacak Bruma satılacak oyüzden Wesley ve Bruma oynayamayacak takımda geri kalan hafta larda Yöneim planlarını hazır hoca müsvettesi brudayken ona yaptırıyolar perde arkasımnda kendileri ayarlıyo 2012 deki gibi 4 4 2 olacak sistem..Bruma Olcan Wes Pandev gidecek.Dzemaili gitmeyecek çünkü bonservisi var oyüzdende hep 11 de

Pası veren Dzemaili ıska geçen Burak golü atan Umut hakikaten şanslı herifsin Sinyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bruma mi? Gülüyorum beyler hocadan hayatta yapmıcagi bişey istiyorsunuz. Dakika 80 olsun burağı alcak yektayi sokucak o riski almaz hocamız.

Golde Karabük defansı efsane sıçış yapmış tebrikler...Yoksa başka türlü atılacak gol yok...

Sneijder devre arası satılacak takım 4 4 2 oynayacak Bruma satılacak oyüzden Wesley ve Bruma oynayamayacak takımda geri kalan hafta larda Yöneim planlarını hazır hoca müsvettesi brudayken ona yaptırıyolar perde arkasımnda kendileri ayarlıyo 2012 deki gibi 4 4 2 olacak sistem..Bruma Olcan Wes Pandev gidecek.Dzemaili gitmeyecek çünkü bonservisi var oyüzdende hep 11 de
dediğin olursa maç falan izlemem valla

prandelli'yi kovmanın yolu çok basit , hatta sandığınız kadar fazla bir meblağ da değil.
80 TL :D

Geri
Üst Alt