STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Hiç derinlere inmeye gerek yok hocam.
Normal bi santrafor koy, arkasında sneijderi ve sağa sola bruma ve olcanı.
Bu takım gözü kapalı şampiyon olur bu iğrenç ligte.
olmaz kardeş ondee 3 lü olursa olmaz, tek santraforu bu ligde perişan ederler drogba bıle oynamadı başkasıda zor oynar emenıke hayvanı bıle boş alan hariç ki bazen sow la oynuyor yınede tek oynamıyor. 4-4-2 tek çözüm ...

Bence bu takımı tek forvet oynamamalı, madem kanatsız oynuyoruz tek forvet oynamayalım.

Gecen sene zorladigimiz deplasmanlarda kazandik bu sene, Karabük ve Bursa.

olmaz kardeş ondee 3 lü olursa olmaz, tek santraforu bu ligde perişan ederler drogba bıle oynamadı başkasıda zor oynar emenıke hayvanı bıle boş alan hariç ki bazen sow la oynuyor yınede tek oynamıyor. 4-4-2 tek çözüm ...

Olmaz değil renktaş olur. Hiç denemedik ki nerden bileceksin ?
Elinse sneijder var dünyanın belkide en iyi 10. Numarası. Ben hiç o yazdığım şekilde oynadığımıza şahit olmadım.

Haklısın drogba varken birkaç kez öyle oynadık ama unutmaki ozaman ne bruma nede olcan vardı.

4-4-2 ayrı bi konu o sistemi bende çok seviyorum ama dediğim gibi elinde sneijder gibi bi elmas varken bunu değerlendireceksin.
Bruma ve olcanda bu ligteki en iyi kanatlar.

Arkadaşlar maçı izlemedim biri basit bir şekilde özetleyebilir mi ?

Reziliz rezil. Ligin en berbat takımı olan karabük karşısında organize atağımız yok. Diğer b. ktan olan balkese yenildik zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kötü futbolu geçtim hadi olabilir diyelim. Ama asıl berbat olan hocanın bu oyunu çok beğenmiş olması.

Emre'yi ve Bruma'yı artık kazanmamız lazım. Ben herkesin aksine Emre'nin yetenekli olduğunu düşünüyorum. Sadece kafa yapısında biraz sorun var. Onun dışında Brumanın da artık kadroya girmesi gerekiyor. Dzemaili ve Hamit gibi ağır oyuncularla kanat atağı yapmak çok zor. Bruma tembel, son vuruşları kötü deniliyor ancak gelişimi için ne kiralanıyor ne de oynatılıyor. Bu adamın burda ya da başka bir takımda oynaması gerekiyor.

Arkadaş hep söyledik bizim takımın asıl düzeni 4-4-1-1 ve 4-4-2 diye,

kontrollü oynamak istediğinde ve sneijderli oynamak istediğinde 4-4-1-1,

kesin kazanmak zorunda olduğunda 4-4-2 çıkman gerekiyor,

son dönemde kazandığımız tüm maçlarda oyunun en iyi bölümlerinde oynadığımız düzen bunlardı,

ne zaman 4-3-3 ve 3-4-3 gibi saçma sistemlerden döndü o zaman daha iyi oynadık,

şimdi geriye kaldı adam gibi oyuncu tercihleri,

deli artık şu formsuz adamları kestiği an şampiyonluk yolunda çok ciddi bir adım atmış olacağız..

Oyuncu tercihleri kesinlikle böyle olamalı:

Muslera

Sabri(Tarık) Cedju Semih(Koray) Hakan(Telles)

Olcan (Hamit Bruma) Melo Emre(Selçuk) Bruma(Emre)

Pandev(Sneijder Burak) Umut

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emre'yi ve Bruma'yı artık kazanmamız lazım. Ben herkesin aksine Emre'nin yetenekli olduğunu düşünüyorum. Sadece kafa yapısında biraz sorun var. Onun dışında Brumanın da artık kadroya girmesi gerekiyor. Dzemaili ve Hamit gibi ağır oyuncularla kanat atağı yapmak çok zor. Bruma tembel, son vuruşları kötü deniliyor ancak gelişimi için ne kiralanıyor ne de oynatılıyor. Bu adamın burda ya da başka bir takımda oynaması gerekiyor.

Böyle oynarsak gözümüz kapalı şampiyon oluruz demiştim bu ligte buna hiç gerek var mı renktaş ?

Olmaz değil renktaş olur. Hiç denemedik ki nerden bileceksin ?
Elinse sneijder var dünyanın belkide en iyi 10. Numarası. Ben hiç o yazdığım şekilde oynadığımıza şahit olmadım.

Haklısın drogba varken birkaç kez öyle oynadık ama unutmaki ozaman ne bruma nede olcan vardı.

4-4-2 ayrı bi konu o sistemi bende çok seviyorum ama dediğim gibi elinde sneijder gibi bi elmas varken bunu değerlendireceksin.
Bruma ve olcanda bu ligteki en iyi kanatlar.
Bu adamla olmaz sende iyi biliyorsun bu düzende santraforunda hızlı ve pas bilgisi olan biri olmalı onuda bizim ligde parcalarlar maalesef

3 puan kazandık gelecekte belki 30 puan kaybettik prandelli kaldığı sürece sevinmek haram bu adamla bir yere gelmek imkansız günlük gaz alınır ancak

Skor sizi aldatmasın. İyi oynamadık, sadece biraz mücadele vardı, burak rezilldi. Biraz iyi olan her takım bizi yener, asıl kötü olan hocanın çok iyi oynadık sanması ve burakyılmazı 90 dakika oynatmasıdır.

Geri
Üst Alt