STSL 14/15 H:9 | Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Geçen maclara oranla düzelme vardı takımda.Tek sorun kanatlardakı adamların hantal oluşu.Oraya emre çolak ın monte edılmesi lazım.Cemal melo selcuk emre çolak.İlerde wes ve umut iş yapar bu takım.Pres gücünü iyi buldum.Burak malı olmasa ilk yarı 3 olurdu.Takımın bütün ahengini bozan Burak.Tam ilerde çogalmaya baslıyorz ama oda ne burak anında kaybediyor topu.Bu kadar kazmalıkta fazla artık.Umut çok daha iyi bir forvet burakttan.

Haa bikere

Bruma Wes Olcan
Pandev

I denesydi nolurdu yanı. ..
Bi sans vermesi gerekirdi.bu oyuncu tercih ile bu dizilişe
Hamit selçuk dzemo burak.ile 4231 433 fantazi peşinde. ...

* LG G2 Tapatalk *
deneyemez yabancı sınırı var, mümkün değil muslera yı kesmesi lazım.. O da yemez herhalde

Mis gibi oynadik. Hak ederek. Dzemaili solda brumadanda olcandanda iyiydi. 4-2-3-1 candir

izlemedik ya yenerler,umarım iyi topta oynamıştır takım üstüne.

Yalnız bizim takımın taç organizasyonları tam bir facia. Resmen tactan kontra yiyoruz.

İşte umut orada 3 maç sonra ana avrat sülale küfür yer biliyorsun değil mi? Maksimum 3 hafta :D.. Emre de orada çok yumuşak kalır ancak wes yerinde oynar...

Bruma Melo Sneijder Emre/Olcan
_________Pandev Umut

Bruma Melo Xhemo Sneijder
______Pandev Umut

Bruma Melo Xhemo/Emre Olcan
________Sneijder
___________Pandev

Fener bizfen çok çok daha iyi

Bu sene şampiyonluk zor olacak takim ve prandelli boyle devam ederse.

* LG G2 Tapatalk *

umut Gündoğan ayrıldımı takımdan... bruma'yı oynatmadan körelttiniz kaçan balık büyük olacak ribery gibi....

Şaka bir yanada bu adam ve yönetim sayesinde bruma da gider sneijder de

10731168_10152871447754265_8906400809701927655_n.jpg

Malesef maci izleyemedim :(

Kazanmak güzel! Ama yorumlardan anlasiliyor ki Burak yine sac bas yoldurdu ve Prandelli manyakliklarina devam etti...

Simdi bunu yine kovmazlar, skor taraftarimiz degil skor yöneticimiz var bence...

Geri
Üst Alt