STSL 15/16 H:2 | Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | M.S | 22 Ağustos

Yalniz ilk yarida Q7 nin Yusufa daldigi pozisyonda Melo olsaydi kirmizi yerdi NET. Ayrica ülke yine birbirine girerdi ve yine ayrica PFDK Melo'ya 3-4 mac ceza verirdi.

ulan ruzgar topu yavsatiyor yarin butun gun quvarejma teknigi diye aglayacaklar bjkli dostlar

Allahtan zamaninda (burada cok ama cok isteyenlere ragmen) Erkan+Tarik paketi yapmadik. Sükürler olsun ki bir kazik daha girmedi, ama Tarik kazigindan kurtulamadik..

Geçen sene rahat yenen bjk bu sene zorlanıyor anlaşılan. Bjkde gerileme var 4. Mü olacaklar

Yalnız düşünüyorumda son zamanlardaki Selçuk Türkiye'nin en iyi orta saha yerli oyuncusudur. Son zamanlarda baya beğeniyorum, toparladı baya. Çok az pas hatası yapıyor vs.

Yalnız düşünüyorumda son zamanlardaki Selçuk Türkiye'nin en iyi orta saha yerli oyuncusudur. Son zamanlarda baya beğeniyorum, toparladı baya. Çok az pas hatası yapıyor vs.

Sürekli geriye yana bende oynasam %90 ın altına düşmem. Ama mücadelesini falan bende beğeniyorum.

Yusuf bizim bruma gibi çizgiye kadar rahat iniyor topa basıp düşündüğü zaman futbol oynayamıyor çünkü beyin zayıf.. Bu tür adamlar asla ve asla gelişim gösteremezler bunun binlerce örneği var o çizgiye inmeden ortayı nasıl ve kime yapacağını düşüneceksin .. Yani 1-2 hamle sonrasını ..

Beck sarhoş gibi Hilbert iyiydi bundan

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Bizim şakirler uyuyadursun işte.

Mbia+De Sutter + Dzsudsak
yapsak şuan viskiyi yudumluyoduk.
Kaç paraydı lan şunlar ?
Maximum 2.5 Bonservis + 5 Milyonda Yıllıklarıydı.
Konoplyanka: 4 imza +3 yıllık
Mbia :2 imza +2.5 yillik
Maxi :3 imza + 3 yıllık

Bu 3 oyuncuyu Alsaydık, şimdi CL için kura heyecanı yapıyor olacaktık.

Üstelik bunların parasını sadece çöpleri(Hamit,olcan,umut,tarık, sabri) kovarak cikarabilirdik.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Geri
Üst Alt