STSL 15/16 H:20 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | M.S | 6 Şubat

İçimizden bir forvet bulmaliyiz. Ya da kanat yasin denen kibrit copune katlanamiyorum artik

Yok arkadas takim cok net sabote ediyor gibi...

Bu kadar emin konusmak istemezdim ama cok belli. Ya yonetim fikrini degistirip maaslarda indirim istedi yada Burak ile alakali bir durum diyecegim ama ne alaka...

sinan da sakatlandigina gore artik izleyecek birsey kalmadi. Hadi bana eyvallah

bu ruhsuz futbol karşısında hayla emre çolak gibi adam oynatılmıyor ya yazıklar olsun,heyecan verici adam lazım adam

herkes satılsın abi wesley de o da bu da böyle oynucaklarsa gitsinler boşu boşuna mac izliyoz

Resmen yürüyorlar ya yürüyorlar. Kimse sorumluluk almıyor. Bu kadar amaçsız bu kadar boş bir sezonumuz yok bizim 8.olduğumuz sene dahil. Yazıklar olsun ulan.

bu sene avrupaya gidecek başarıyı yakalayamazsak seneye lukunkulara bratu kardeşlere mum oluruz diyim size.

sabri sağ kanat arkasında linnes defansta hakan balta ana avrat sövmeli maçlar bizi bekliyor.

devre arası uefanın kararı için transfer yapmayanlar. sene sonu ceza gelirse 2 sene bizi çılgına göndürür.

vizyonsuzoğullları olarak 8taşa bile imrenir hale getirenler utansın. bu taraftar herşeyin en iyisini hakediyor ama bizi LİSELİLER batırdı.

yazıklar olsun klüp dinazorların eline geçmiş oyuncak gibi oynuyorlar

bu klüp battığında hepsi çil yavrusu gibi dağılacaklar. geride ise sadece YÜCE GALATASARAY TARAFTARI KALACAK. ALLAH BUNA SEBEP OLANLARI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN!

CajK8XEXIAEWcJU.jpg

Terim zamanında herkesin şikayet ettiği sıfır futbol dönemi vardı. Takım aynen oraya gidiyor....Bireysel yetenekler ortaya çıkarsa gol atabiliriz ancak.

İçim daraldı ne biçim oyun bu

Kaçıncı adele sakatlığı oldu, kendini az zorlayan minimum 1 ay yok.

selçuk,umut,yasin... bunlar sakatlanır ve sezonu kapatırsa güzel olur.emre çolak,volkan pala,doğuşcan incedere oynasa bu kadar azap çekmeyiz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt