STSL 15/16 H:20 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | M.S | 6 Şubat

Lan baslayacam selcugunuza da sneijderinize de yeter bu saçma konuyu uzatan niye konudan atıldım diye aglamasin

Sinanın lifi koptuysa sezonu kapatır herslde

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

satarsın gider kardesim. adama ne diye hakaret ediyorsunuz ?

az mı katkı sağladı bu kulübe ?

tek hedef göstermeye gerek yok. sneijder-muslera dahil cok kötü su anda, hani takım diye birsey kalmadı, zaten ne oynadıgımızda belli degil.

bu takımın tek hedefi olabilir, oda kümede kalmak.

insallah ne kadar ederi olan topcu varsa hepsi çin'e satılır.

O na bakarsan Burakta muazzam katkı sağladı. Ama adam en azından olmayinca bırakmayı biliyor bir yerden sonra

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sinan'da sakatlık sonrası özgüven kaybı yaşamaz inşallah. Burak'ı sattık, Sinan form da tutmuştu. Tam Sinan'ın zamanıydı. Yazık oldu.
bu kadar aksilik olur mu yaa bahtsız bedeviyi bile geçtik burakın gitmesi sinanın önünü harika açtı ama olacak iş değil kesin evlatların nazarı değdi kıskançlıklarınsan !!!!

Kapattım maçı dışarı çıkıyorum. Selçuk'unuzda batsın Umut'unuzda Allahın belaları.

Şuan sahada 2-3 tane altyapıdan topçu olsa en azından çekişme, azim, istek, kendini gösterme çabası falan olurdu.

Hiçbir şey yok şuan sahada. 11 tane paralı binek canlı var.

Allah'ım ya yeminle kanser edecek futbol var sahada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu maç 1 hafta oynansın yine gol atamayız... o kadar rezil bir oyun var sahada..

Selçuk'a sahip çıkılabilir itirazım yok da bunun için Sneijder'e neden sallanır ve mevkisinde en iyi lafından rahatsız olunup dalga geçilir anlamam.

Geri
Üst Alt