STSL 15/16 H:21 | Başakşehir 2-2 Beşiktaş | M.S | 14 Şubat

Bjk'nin kazanması demek şampiyonluk yarışını son haftalara kadar sürdürmesi demek. Zaten son yıllarda bildiğiniz üzere bu şikeci kardeşler kankito. Son haftalara kadar şampiyonluk mücadelesi demek aralarının açılması demek. Daha geçen haftadan başladılar kavgaya hakemler şöyle böyle diyerek. Bir de son haftaları düşünün ? İki takım da yıpranır işte daha iyisi mi olur.

fazla irdelemeye gerek yok senın derdin uefa ya mı gitmek al kupayı git. okadar. evet bjknın şampiyon olmasını istemiyorym. benim için fener neyse bjk iki katıdır. fenerin ne mal oldğu belli enazından bjk gibi bigün senin bigün onun kanatları altında değil. istemiyorum şampiyoın olmalarını bukadar basit. üstelik fener şampiyonlukları hep hayırlı olmuştur bizim için. son 2011 de yapılanlar ardından 2014 de yapılanların akabinde şampiyonluklar geldi ortalık karıştıda. bjk şampiyon olsa çıkacak malın biri bakın fener okadar transfer yaptı şampiyon olamadı demek sorun transfer değil diyecek. bunlar kendimce nedenlerim.

edit. üstelik fener bunlara şampiyonluk falan yedirmez ayrıca. feneri yaladıkları yanlarına kar kalır.

Başkanı azize ve kaptanı ayı olan takımın hiçbir gün sevinç yaşamasını istemem.
Bunlar dördüncü yıldızı takarlarsa ekonomik fark iyice artar, siyasi ve basın gücü zaten onlarda.

İyice bjk forumuna dönmüş burası. Ayıp be kardeşim. Fb'den bende nefret ediyorum ama şu yazılanları görünce kendimi bjk forumda sandım. İkiside beter olsun.

bjk bu aksam kazanırsa şampiyon olur. başakşehir taş gibi takım, fb'yi her sekil gömecekler.

Katılıyorum. Avcı kendini baya geliştirdi. Sistem takımı yaratmış ama büyük takımda bu defansif oyunu oynatırsan yarım sezon kalamazsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gomez çok net pozisyonlar harcadı. Hakem Töre'ye neden sarı çıkartmadı onu anlamadım lakin Batdal'a kırmızıyı çıkarmaması fahiş hata. Göz göre göre es geçti pozisyonu adam. Beşiktaş erken gol bulursa çevirir maçı. Baskılı ve coşkulu oynuyorlar. Bu arada Fenerbahçe'nin şampiyonluğu bizim forumda da Antu kadar kutlanacak gibi duruyor. O kısım cidden enteresan.

f01eeb352b1069035a6bfb38703a6b7e.jpg

Bi b.ka yara lan Beştaş!

Bu maci kaybederlerse Fener sampidir cok net.

Daha bunlar TS,FB,GS deplasmanlarina gidecek.

Bu fener'i sampiyon yaptik helal olsun.

Bizim maçla TS maçında bjk ye 3'er puan banko yaz.İki maçı da Bjk elini kolunu sallayarak alır.Fenere yenilmesinler çok rahat şampiyon olurlar.Tabi şu aralar gerçekten çok formsuzlar.Bu formsuzluğu atmaları lazım yoksa şu 3-5 maçta baya puan kaybı olur bjk için.Mersin maçları bile sıkıntılı olacak bunların

Batdal'ı çıkarırsa Başakşehir en kötü berabere kalır.

Hükümet takımları fener için götünü yırtıyor.. harcanan para büyük, şampiyon yapılmaları lazım..

batdalı çıkarması lazım biraz aklı varsa, hızlı bi adam almalı onun yerine yoksa batdal kırmızı yicek

Başkanı azize ve kaptanı ayı olan takımın hiçbir gün sevinç yaşamasını istemem.
Bunlar dördüncü yıldızı takarlarsa ekonomik fark iyice artar, siyasi ve basın gücü zaten onlarda.

diğerinin başkanıda fiko yahu. fiko. her halta enaz aziz kadar seni çamura batıran adam. senin başkanına (kimi taraftarın kutsalına :red: ) yaptğı sözleşmelerden dolayı salak demiş biri. kaptanlarınada örnek vericemde kaptanları kim bilmiyorum.
ekonomik düzlüğe falan biz nekadar çıkarsak onlarda okadar çıkar. aziz dengesiz bi adam bugün şampiyon olur yarın gene dengesiz bi iş yapar . bjk nin şampiyon olmasını asla istemiyorum tüm yaz boyunca o ağlaklılar saçma sapan destansı hikayeler büyük takım sanılma tripleri vs. asla yav asla istemiyorum. keşke başka bi seçenek olsada başkası şampiyon olsa ama durum bu.

Trabzon,Bursa vs. yarışta olsa onlar kazansın isterim. (2009-10 ve 2010-11 gibi) ama şu Bjk sempatisini anlamıyorum. Her ikiside beter olsun.

diğerinin başkanıda fiko yahu. fiko. her halta enaz aziz kadar seni çamura batıran adam. senin başkanına (kimi taraftarın kutsalına :red: ) yaptğı sözleşmelerden dolayı salak demiş biri. kaptanlarınada örnek vericemde kaptanları kim bilmiyorum.
ekonomik düzlüğe falan biz nekadar çıkarsak onlarda okadar çıkar. aziz dengesiz bi adam bugün şampiyon olur yarın gene dengesiz bi iş yapar . bjk nin şampiyon olmasını asla istemiyorum tüm yaz boyunca o ağlaklılar saçma sapan destansı hikayeler büyük takım sanılma tripleri vs. asla yav asla istemiyorum. keşke başka bi seçenek olsada başkası şampiyon olsa ama durum bu.
Fikirlerimiz tamamen ayni bjkli ezik pijler olacagina fener şampiyon olsundash

bjk de bu yalakalık olduğu müddetçe aralarının açılması hikaye. bjk fenere muhtac salak bi kardeşlik tribindeler. aziz stadlarını altlarından çekip alsa sesleri çıkmaz.

Bjk'nin şampiyon olması gerek.stratejik olarak çok önemli.
Fener karışır bu durumda.
Burada bjk yensin istiyoruz diye sempati duyulduğunu zannediyorlar.Alakası yok yahu. İkisi de beter olsun fakat mevcut duruma bakıldığında 50 milyon euro para harcayan Fener şampiyon olmasın, bu lige ambargo koyma potansiyeli olmayan looser kulüp bjk olsun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt