STSL 15/16 H:21 | Başakşehir 2-2 Beşiktaş | M.S | 14 Şubat

Abdullah Avci kendini iyi pazarlamis. FB macinda Badji kirmizi karta giderken oyundan almadi, bu macta Batdal'i hemen oyundan aldi..

Beni kimse bu macin temiz olduguna inandiramaz.

Bana kimse şikeciler ile alakalı hiç bir durumun temiz olduğuna inandıramaz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kargalar şampiyon olmak istiyorlarsa gecekondu'da kazanmak zorundalar.
Azize ama artık işi garantiye alır.

Yarım saat sonra Galatasaray dusmani güntoşun ağlak sıfatını izleme keyfi.

Bu mallar Ersan'ı satarak çok büyük bir hata yaptılar bence. Oturmuş kadronun as oyuncusunu satarsan böyle olur...

Epureanu hak ettiği değeri verilmeyen müthiş stoper.

puan kayiplari olursa büyük kavgalar cikar fener ile ,besiktas zorla feneri sampiyon yapacak

Başakşehir bizden net daha iyi takım...

Daha geçen hafta Aziz yıldırım Galatasarayın tarıhı şikelerle dolu dıye açıklama yaptı.. bizim taraftarlar cok cabuk unutuyor bunları

ulan başlıyacam romantizminize. aziz dediyse fikoda dedi şerefli ikinclik, stadı hükümete yaptırdılar vs aziz neyse fiko da o.
bi de tutturmuşsunuz şampi olsunlarda finansal oalrak aksınlar mı diyorsunuz. nereye akıyorlar yahu biz aktık mı. ha mağaza geliri oalrak belki 3 5 bişey kazanırlar hepsi o. önemli olan 4. yıldızı ilk takmaktı taktık o iş bitti.

ısrarla bişeyi göz ardı ediyorsunuz sende dinle @Yasin Yıldırım fenerin gelecek namına bizim için herhangi bi tehlike oluşturduğunu düşünmüyorum.bizimle giriştikleri her finali kaybetmişlerdir kaybedeceklerdirde. ancak bjk genç yetenekli ve çok diri takım. yalan yok akıllıda transferer yapmaya devam ediyorlar yeni stadlarınada geçiyorlar bundan sonra iş şampiyonluk sayırlarını yarıştırmakta değil seneleri kazanmak geleceği kazanmaktır. bjk şampi olsun nolurki bizden çok gerideler diye düşünmek çok yanlış bi düşünce. o kadronun o yapının şampiyonluk alışkanlığı tecrübesi olmamalı olursa işte ozaman fenerden fazla tehlikeli olur. siz iyi bir yapılanmaya karşı mı daha kolay mücadele ederiz dersiniz yoksa aziz gibi sürekli çığırtkanlık yapan ne yaptğını bilmeyen birine karşımı daha kolay mücadele ederiz dersiniz gelecekte.

nedenler bunlar işte o ağlak bjk traftarını 1 sene boyunca çekmek istememem
diğeride bjknin kazanma alışkanlığı yakalacağı noktadan sonra tehlike potansiyeli.

Son düzenleme:
2. Devre tüm maçlarımızı kazansaydık puan farkı 7 ve 8 olacaktı. İkisini de evimizde yenme ihtimalimiz çok yüksekti. Fakat Osmanlı maçındaki basit hata ve Denizli'nin yanlış tercihleri tam anlamıyla fişi çekti. Belki gene olmazdı ama en azından 3.lük için tasalanmazdık.

bu kargaların ağlamasını izlemek çok zevkli olacak Galatasaray şampiyon olamıyorsa bu Galatasaray düşmanı şerefsiz kargalarda olamasın.

Gesendet von iPad mit Tapatalk

Bu skor şikebahçeyi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırır.

Geri
Üst Alt