STSL 15/16 H:21 | Başakşehir 2-2 Beşiktaş | M.S | 14 Şubat

Allah'ın salakları para uğruna şampiyonluğu sattılar mok alırsınız bi daha. Lan salak takım Ersan'ı satma şampiyon ol CL'den Ersan'ın iki katı para kazanacanız aptal herifler. Şimdi alın 7 milyon euro sus payınızı oturun köşenizde 4. yıldızın keyfini yaşatmadınız bize mal değnekleri.

Fener sampiyon olursa dünya batacakmis gibi konusan arkadaslar neyin kafasini yasiyor arkadas.

Biz mal gibi yönetiliyoruz ama onlarin da bizden pek asagi kalir yani yok. Seneye FFP illeti onlara da isleyecek, görün bakalim o zaman senlikleri.

ulan golü kaçırdım sizin yüzünüzden

Fener sampiyon olursa dünya batacakmis gibi konusan arkadaslar neyin kafasini yasiyor arkadas.

Biz mal gibi yönetiliyoruz ama onlarin da bizden pek asagi kalir yani yok. Seneye FFP illeti onlara da isleyecek, görün bakalim o zaman senlikleri.

nani-rvp'yi 15'er m euro'dan okuturlar. sağlam bir santrafor alırlar olur biter.

gene bizden ve bjk'den sağlam kadroları olacak.

Ben burada cogu kez bu lafi söylemisimdir "En iyi stoperi Ersan olan bir takim sampiyon olamaz".

Simdi Ersan'i da sattilar hic bir sekilde sampiyon olamazlar.

fenerin şampiyonluğu kaybetmesi daha da büyük borç demektir bunların adına. fener olmasın da kim olursa olsun umrumda değil. Tinerciler olmuş Banane

NKFVaklınaK

basaksehir kazaninca 5inci olucaz.

hamza, dursun, denizli, pislik yerli tayfasi, ultraslan .....

Adamlar ne basıyor, helal olsun valla. Biz bunları net geçemeyiz.

Burada Başakşehir maç kazanıyor diye Avcı'ya filan laf edenler demek ki yarın BJK'ye yatalım diyecekler. Benim anladığım bu. Bize ne yahu kimin şampiyon olduğundan.

ulan başlıyacam romantizminize. aziz dediyse fikoda dedi şerefli ikinclik, stadı hükümete yaptırdılar vs aziz neyse fiko da o.
bi de tutturmuşsunuz şampi olsunlarda finansal oalrak aksınlar mı diyorsunuz. nereye akıyorlar yahu biz aktıkmı ha mağaza geliri oalrak belki 3 5 bişey kazanırlar hepsi o. önemli olan 4. yıldızı ilk takmaktı taktık o iş bitti.

ısrarla bişeyi göz ardı ediyorsunuz sende dinle @Yasin Yıldırım fenerin gelecek namına bizim için herhangi bi tehlike oluşturduğunu düşünmüyorum.bizimle giriştikleri her finali kaybetmişlerdir kaybedeceklerdirde. ancak bjk genç yetenekli ve çok diri takım. yalan yok akıllıda transferer yapmaya devam ediyorlar yeni stadlarınada geçiyorlar bundan sonra iş şampiyonluk sayırlarını yarıştırmakta değil seneleri kazanmak geleceği kazanmaktır. bjk şampi olsun nolurki bizden çok gerideler diye düşünmek çok yanlış bi düşünce. o kadronun o yapının şampiyonluk alışkanlığı tecrübesi olmamalı olursa işte ozaman fenerden fazla tehlikeli olur. siz iyi bir yapılanmaya karşı mı daha kolay mücadele ederiz dersiniz yoksa aziz gibi sürekli çığırtkanlık yapan ne yaptğını bilmeyen birine karşımı daha kolay mücadele ederiz dersiniz gelecekte.

nedenler bunlar işte o ağlak bjk traftarını 1 sene boyunca çekmek istememem
diğeride bjknin kazanma alışkanlığı yakalacağı noktadan sonra tehlike potansiyeli.

Fikir olarak haklı olabilirsin kendince, yanlış demiyorum. Sen de öyle düşünebilirsin. Ama şöyle bir şey de var. Bjk de en az fb kadar loser bir takım. Kazanma alışkanlığı kolay kolay yakalanmıyor. Kültür lazım öncelikle. Yeni stada geçiyorlar, oyuncuları genç ama bu durum onlara yarayacak diye bir şey yok ters de tepebilir. Biz kendimiz olursak zaten ortalıkta ne fb nede bjk kalıyor. Zaten seneye büyük bir yapılanmaya gideriz buna kesin gözüyle bakıyorum.

Şu Emre şerefsizinden nefret ederim ama bir konuya değinmek istiyorum.

Adam kaç yaşına girmiş. Büyük takımda oynamıyor ama mücadelesine bakıyorum birde Galatasaray kaptanı Selçuk'un mücadelesine bakıyorum ve yazıklar olsun diyorum. Hırs falan herşey var ama bizim Selçuk'ta göya orta saha ama şu mücadelenin yarısı yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Havaya girdilerdi iyi oldu

Tapatalk

Geri
Üst Alt