STSL 15/16 H:21 | Başakşehir 2-2 Beşiktaş | M.S | 14 Şubat

Şu Emre şerefsizinden nefret ederim ama bir konuya değinmek istiyorum.

Adam kaç yaşına girmiş. Büyük takımda oynamıyor ama mücadelesine bakıyorum birde Galatasaray kaptanı Selçuk'un mücadelesine bakıyorum ve yazıklar olsun diyorum. Hırs falan herşey var ama bizim Selçuk'ta göya orta saha ama şu mücadelenin yarısı yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

olay budur

Fikir olarak haklı olabilirsin kendince, yanlış demiyorum. Sen de öyle düşünebilirsin. Ama şöyle bir şey de var. Bjk de en az fb kadar loser bir takım. Kazanma alışkanlığı kolay kolay yakalanmıyor. Kültür lazım öncelikle. Yeni stada geçiyorlar, oyuncuları genç ama bu durum onlara yarayacak diye bir şey yok ters de tepebilir. Biz kendimiz olursak zaten ortalıkta ne fb nede bjk kalıyor. Zaten seneye büyük bir yapılanmaya gideriz buna kesin gözüyle bakıyorum.

bak son iki cümlede güzel söylemissin gercekten ama şöylede bi durum var ve bjk şampiyon olursa eminim ki bizimkiler çıkıp diyecekki fener geçen yaz bi ton transfer yaptı şampiyon olamadı halbuki biz 2015e transfersiz başlayıp 4. yıldızı taktık diyecekler. diyecekler çünkü bu hep böyle olmuştur. iyi yönetilmemiz için gerçek bi kaos lazım.

Golu attı cenk

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu Emre şerefsizinden nefret ederim ama bir konuya değinmek istiyorum.

Adam kaç yaşına girmiş. Büyük takımda oynamıyor ama mücadelesine bakıyorum birde Galatasaray kaptanı Selçuk'un mücadelesine bakıyorum ve yazıklar olsun diyorum. Hırs falan herşey var ama bizim Selçuk'ta göya orta saha ama şu mücadelenin yarısı yok.

Sen onu birde fener macında görecektin naninin golüne ayağını uzatışını ( uzatmayışını) görmeliydin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

radyo 1 Tanju dan 3 dk geriden geliyor nasıl iş bu yav

Cenk'in attığı golü bizde kimse atamaz

Bizimkiler normal ayak içi ile orta yapamıyor herif gelmiş ayak dışı ile yapıyor :(

NKFVaklınaK

bak son iki cümlede güzel söylemissin gercekten ama şöylede bi durum var ve bjk şampiyon olursa eminim ki bizimkiler çıkıp diyecekki fener geçen yaz bi ton transfer yaptı şampiyon olamadı halbuki biz 2015e transfersiz başlayıp 4. yıldızı taktık diyecekler. diyecekler çünkü bu hep böyle olmuştur. iyi yönetilmemiz için gerçek bi kaos lazım.

Yönetim yaz dönemini göremez. Mayıs'da erken seçim olur. Adnan Öztürk açıklama yaptı bugün. Birazdan konusunu açacağım gerçi. Hazırlanmış seçime.

Sen onu birde fener macında görecektin naninin golüne ayağını uzatışını ( uzatmayışını) görmeliydin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genel olarak bahsettim yoksa dün gibi hatırlıyorum o pozisyonu. Fener'de oynarken yaşına rağmen hep maximum mücadele ediyordu. Bizde kaptan diye dolaşan Selçuk ortalarda yok..

Geri
Üst Alt