STSL 15/16 H:21 | Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa | M.S | 12 Şubat

Kasimpasanin oynadığı topa bak ya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her hafta aynı sohbet şike şike diyip duruyorsunuz onlarda bizim maçlarda aynı sohbeti ediyor. Bıkmadınızmı artık yok aziz hakemi ayarlamış bize karşı böyle oynamıyorlar demekten. Madem şike var her maç,izlemeyin arkadaş. Gidin golf filan izleyin.
3 büyüklerin medya sayesinde hakeme karşı baskıları var o doğru ama her şeyin altında da bişey aramayın komik duruma düşüyorsunuz.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

o zaman kasımpaşa'nın bize karşı oynadıgı maçı izle

Hakem maçı bitirdi

penaltı + kırmızı kart.maç bitti

Evet son dakikada penaltı güzel.
Titi de güzel sabote etti maçı alakasi olmayan pozisyonda

Her hafta aynı sohbet şike şike diyip duruyorsunuz onlarda bizim maçlarda aynı sohbeti ediyor. Bıkmadınızmı artık yok aziz hakemi ayarlamış bize karşı böyle oynamıyorlar demekten. Madem şike var her maç,izlemeyin arkadaş. Gidin golf filan izleyin.
3 büyüklerin medya sayesinde hakeme karşı baskıları var o doğru ama her şeyin altında da bişey aramayın komik duruma düşüyorsunuz.

Seni bilmem ama bize karşı oynayam Kasımpaşa kaybolmuş , kimse oynasalar karşı takımın en iyi oyuncuları hep sakat , kadıköy'deki hakemler...

Şimdi ben şike demeyeyimde ne diyeyim...

Puhahahahhahhahahaha

Al işte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Penaltı kararı doğru, kart da doğru maç bitti.

Şike tamamlanmıştır Dağılabilirsiniz... bu şerefsızler fenere 4.yıldızı taktırmadan rahat etmeyecekler

Karar doğru malesef

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Titi malmi satılmıştı bu hareket yapilirmi

Seni bilmem ama bize karşı oynayam Kasımpaşa kaybolmuş , kimşe oynasalar karşı takımın en iyi oyuncuları hep sakat , kadıköy'deki hakemler...

Şimdi ben şike demeyeyimde ne diyeyim...

Puhahahahhahhahahaha

Al işte

Şu pozisyon da şike var diyorsan tartışmaya gerek yok.

Hay Ben böyle işin ya. Allah Böyle işin Bin belasını versin ya. Bir kere hak ederek kazanın lan.

Bu titi malmı da bu penaltıyı yaptı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Titi açık ve net maçı bitirmistir alakasi olmayan yerde konusunlan bizim maclarda adamlar bole yaptimi altında birşey ariyorsunz geçen sene veysel diye motünüzü yirttiniz gevsekler.

Bu Adamların 1 Tane Hakederek kazandığı maç gösterin bana ? Allah aşkına 1 tane hakederek kazandıkları maç var mı ???

Şu pozisyon da şike var diyorsan tartışmaya gerek yok.

Şike demedim ki bu pozisyon için?!

Genel olarak olaylardan bahsediyorum. Adamlar penaltı verilmiyor diye ağladılar sonra her hafta beleş penaltı geldi. Bu karar doğru...

Leo çok açık net şekilde şikeciler ittiriliyor...

Geri
Üst Alt