Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman kasımpaşa'nın bize karşı oynadıgı maçı izle
Seni bilmem ama bize karşı oynayam Kasımpaşa kaybolmuş , kimse oynasalar karşı takımın en iyi oyuncuları hep sakat , kadıköy'deki hakemler...
Şimdi ben şike demeyeyimde ne diyeyim...
Puhahahahhahhahahaha
Al işte
Sent from my iPhone using Tapatalk
Türkiye de bu işler böyle yürüyor fener şampiyonluktan düşerse ne olur lig tv kaybeder. Yorumcuların baskısı başkanların baskısı hakemler ister istemez hata yapıyor.Şike demedim ki bu pozisyon için?!
Genel olarak olaylardan bahsediyorum. Adamlar penaltı verilmiyor diye ağladılar sonra her hafta beleş penaltı geldi. Bu karar doğru...
Leo çok açık net şekilde şikeciler ittiriliyor...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Titi maçın başından itibaren inanılmaz kontrolsüz hareketler yapıyor. Adamın kırmızıyı göreceği ayan beyan ortadaydı. Benim anlamadığım Rıza Çalımbay cebinde kart ile oynayan ve her an kart görebilecek potansiyele sahip bu adamı niye kenara almadı ? Fenerbahçe için çok kolay bir maç oldu. Kasımpaşa'nın bu sezon pek çok maçını izledim. Bizim maç, Beşiktaş maçı vs. Özellikle Beşiktaş maçında inanılmaz dirençli top oynadılar ki, Beşiktaş'ın pas trafiği Fener'in çok çok üzerinde. Ha Paşa formsuzdur diyelim geçelim. Aziz Başkan bu ülkede temiz futbolun alameti farikasıdır. Pür-u pak alnı ak bir camiaya leke çalmak kimsenin haddine değil (!)
Biraz komplo teorileri parayonak şeyler yazda şura adet yerini bulsun.Bukadar para harcadiktan sonra Aziz Yildirim´in isi sansa birakmayacagi belliydi. Aziz Yildirim saha disinda calismasa, bjk ezip gecerdi bu sene.
Türkiye de bu işler böyle yürüyor fener şampiyonluktan düşerse ne olur lig tv kaybeder. Yorumcuların baskısı başkanların baskısı hakemler ister istemez hata yapıyor.
Bunu playoff da çok açık gördük.
Ama şuan fenerin yerinde biz olsak aynı muameleyi bizde görürdük hayatta bjk ile aramız açılmazdı.
Benim sözüm aziz her hafta maçı satın almış diyenlere madem böyle birşey yapabiliyor hemde şike olaylarından sonra. Bu adam gerizekalımıda onca para harcayıp böyle futbol oynasın.
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Şike 1 : Rizespor ile oynuyorlar Kweuke Sakat oldugu için kadroya alınmıyor. ama 4 gün sonra ki kupa maçında ne hikmetse maça 11 başlıyor Kweuke !
Şike 2 : Kasımpaşa ile oynuyorlar Eren Derdıyok ve Scarıone kadroda yok. en önemlı 2 oyuncuları bunlar..
Şike 3 : Eskişehirspor ıle oynuyorlar hakem yalandan 1 penaltı çalıyor Nani'ye ve Mehmet Topal rakip oyuncunun bileğine basıyor fakat kırmızı kart rakip oyuncuya çıkıyor !
Şike 4 : Gazıantep ıle oynuyorlar 2 tane ofsayttan attıkları gol ıle maçı kazanıyorlar..
Şike 5 : Antalyaspor ıle kadıköyde oynuyorlar.. hakem 90+5 veriyor ama maç 90+7'de bıtıyor hemde oyun hiö durmadığı halde! Diego kendını yere atıyor ve serbest vuruştanmaçı 2-1 kazanıyorlar
NOT : Bu olaylara kımse tesadüf falan demesin... diyenede güler geçerim.. açık açık şike bunlar.. görmek ısteyenlere !