Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Ched'das nbrUmut haric güzel kadro. Kazanacağız inşallah rahat olun. Denayer doğru tercih.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ched'das nbrUmut haric güzel kadro. Kazanacağız inşallah rahat olun. Denayer doğru tercih.
Linnes lazio macinda yok,sabri mi oynasin lazio'ya sag bekte
Denayer'i denemesi normal
Abi ne alakası var ya lig maçı bu ne denemesi düşmüşüz 10 puan geriye Uefa'yı da kaçırıcaz seneye. Ben Uefa'dan ceza olayına şimdilik inanmıyorum algı yapıyorlar sonra diyecekler bakın biz kurtardık Uefa almıyordu görürsünüz. Şu an stoperde oynaması gereken 2'li Koray- Denayer. Biri yok biri sağ bekte. Adam ileride belki de Dünya çapında bir stoper olacak ki olur mu bilmiyorum da potansiyeli çok yüksek şaka gibi zorla sağ bekte oynatıyoruz Semih oynasın diye.
Pedriel in golü var
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Umut hahahahahhaa :asd22:
![]()

ulan umut
olcan da gobegini tutuyor :asd22:

Toulon lu rugbyci Guiteau nun maç sonu sevinci.
![]()
Niye karıya mı gitmek istiyorsunSaarbrücken'e gel leo.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Niye karıya mı gitmek istiyorsun![]()
Ne işin var orda. Gelemem bu akşam doğum gününe davetliyim Vietnamlı arkadaşlarınGel burdayiz, bekliyoruz, hatun falan var. Kariya gitmeye gerek yok.

Ne işin var orda. Gelemem bu akşam doğum gününe davetliyim Vietnamlı arkadaşların![]()
Gelemem doğum günü Nancy de. Yeni araba aldım kağıtları eksikti sigorta yaptıramadim onun için uzağa gitmiyorum pek. Siz eğlenin içinKarlsruhe ye geciyoruz, orays gel..
Dogum günü nerde?
Gelemem doğum günü Nancy de. Yeni araba aldım kağıtları eksikti sigorta yaptıramadim onun için uzağa gitmiyorum pek. Siz eğlenin için![]()