STSL 15/16 H:21 | Mersin 2-1 Galatasaray | M.S | 13 Şubat

Ben kendi macima gidiyorum, size bol eglecenler iskence cekerken beyler.

Linnes lazio macinda yok,sabri mi oynasin lazio'ya sag bekte

Denayer'i denemesi normal

Abi ne alakası var ya lig maçı bu ne denemesi düşmüşüz 10 puan geriye Uefa'yı da kaçırıcaz seneye. Ben Uefa'dan ceza olayına şimdilik inanmıyorum algı yapıyorlar sonra diyecekler bakın biz kurtardık Uefa almıyordu görürsünüz. Şu an stoperde oynaması gereken 2'li Koray- Denayer. Biri yok biri sağ bekte. Adam ileride belki de Dünya çapında bir stoper olacak ki olur mu bilmiyorum da potansiyeli çok yüksek şaka gibi zorla sağ bekte oynatıyoruz Semih oynasın diye.

Abi ne alakası var ya lig maçı bu ne denemesi düşmüşüz 10 puan geriye Uefa'yı da kaçırıcaz seneye. Ben Uefa'dan ceza olayına şimdilik inanmıyorum algı yapıyorlar sonra diyecekler bakın biz kurtardık Uefa almıyordu görürsünüz. Şu an stoperde oynaması gereken 2'li Koray- Denayer. Biri yok biri sağ bekte. Adam ileride belki de Dünya çapında bir stoper olacak ki olur mu bilmiyorum da potansiyeli çok yüksek şaka gibi zorla sağ bekte oynatıyoruz Semih oynasın diye.

Denayer'in dunya capinda bir stoper olma ihtimali var evet katiliyorum

Toulon lu rugbyci Guiteau nun maç sonu sevinci.
c3e412674d24665bd4558bfa907a320e.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Korayin sucu ne?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Lig TV'nin maçımızı yorumlattırdığı adama bak; müthiş efsane süperstar Ekrem Ekşioğlu. Dursun'un takımına bu bile fazla gerçi. :red:

Karlsruhe ye geciyoruz, orays gel..

Dogum günü nerde?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gelemem doğum günü Nancy de. Yeni araba aldım kağıtları eksikti sigorta yaptıramadim onun için uzağa gitmiyorum pek. Siz eğlenin için :)

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Olan lines nerde podolskiyi koy forvet e lineside sağ açık al sana taş gibi kadro bunu yapmak bu kadar zormu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt