STSL 15/16 H:21 | Mersin 2-1 Galatasaray | M.S | 13 Şubat

Semih o pozisyonda nasil mal gibi ofsayti bozar...

FT bu kadroyla bile belki Şampiyonluk yarışında tutmuştu...

Kadro kötü ama bu derece kötü oynayacak kadar değil. Ft baktı forvet yok hemen meşhur 4-6-0'ı devreye sokardı ama Denizli...

Birde buna FT ile en büyük td diyenler var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poldi bu fizikle sol açık oynamaz bari forvete koy beyinsizin yerine.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim takım ölmüş ciddiden . Sezon böyle geçip gider işte. İlk 5 başarı olur bu takım ile

NKFVaklınaK

Tamam kadro çok dar çok zayıf ama Denizli neden bu kadar kontrolünü kaybediyor anlamadım. Linnes ne güzel oynuyordu sagbekte hangi akla bu savunma kurgusunu yapıyorsun be adam. Donk fiyasko şu ana kadar Umut u söylemiyorum bile hücumda bir halta yaramadığı gibi yediğimiz golün de tek sorumlusu.

Podolski'nin kanat icin bitik oldugunu gelmeden önce de belirtmistim. Israrla kanat oynatiliyor. Kanat icin hic BIR özelligi yok. Forvet oynamali.

Her mac takimi yakan Semih ne yapiyor da oynuyor ? Aklima kotu kotu seyler geliyor.

Sabri ve linnes girip semih ve carole çıkmalı. Yapacak başka bişi yok zaten.

Poldi zaten son zamanlarda Arsenal'de de forvet oynuyordu. Sol açık oynayamaz bence...

Koy forvete 4-6-0 oyna. False 9

Bunu düşünecek hoca yok tr'de henüz, Ft hariç

Denayer stopere çekmeli

Linnes in semih out
Denayer stopper e
Poldi Umut'un yerine geçip yerine emre alınmalı

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

cikar Umut bokunu koy Linnes yada Sarbiyi. Poldiyi förvete at

Poldi zaten son zamanlarda Arsenal'de de forvet oynuyordu. Sol açık oynayamaz bence...

Koy forvete 4-6-0 oyna. False 9

Bunu düşünecek hoca yok tr'de henüz, Ft hariç

Sende FT yi övecek zamanı buldun. Şimdi o olsa çoktan doldur boşaltlara başlamıştık.

Ümit Özat ayısını konuşturacaklar ya akşam en çok ona canım sıkılıyor. ne yaparsak yapalım yenmemiz lazım 2. ayarı

Geri
Üst Alt