STSL 15/16 H:21 | Mersin 2-1 Galatasaray | M.S | 13 Şubat

Adamlar taraftarlar bildiğin billur geçiyor bizle

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Tüh kaçtı Denayer açısını bozdu

Yasin yardırıyor Ronaldo görmesin

Fenerlimisin ? Niye bu kadar üzerine alındın ?

Fenerli olmadigimi daha onceki yorumlarimdan anlarsin ama annem fenerli!! Bundan da hic bi zaman gocunmadim gocumamda. Ayrica tecavuz gibi igrenc ve ulkenin sorunu haline gelmis bi olayi da bu kadar normalmis gibi gosterip bu konuyu bide dile getirmeniz hic hos degil. Bir bayan olarak herseyden once bi insan olarak bu yorumunuzdan son derece rahatsiz oldum! Bunun icin de ne fenerli ne besiktasli nede baska takimli olmam gerekir.

İlk 11'e girecek kalitede 1 stoper, 1 ön libero, 1 sağ açık, 1 forvet alınmadan takım düzelmez.

Takımın bu hale gelmesinin birçok sebebi var ama Denizli'den önce patlıcan burnuna sıçtığımın bi herifi var ismi lazım değil o piçin yüzünden bu haldeyiz. Burak'ı satsak ne satmasak ne top öne gitmiyor ki. Kadro inanılmaz derecede zayıf 1-2 kişi hariç herkes gidebilir. Semih'i de bi tarafına monte etsin geçen maçın en iyi oyuncusu Koray adam iyi oynadığı için kesik yiyiyor. Adaletin bittiği yerde anarşi başlar diye boşuna demiyorlar. Senin adaletsizlik yaptığını gören oyuncu seni ipler mi? Hamza'da aynı boku yedi kovdular.

Golü atmayalım peki eyvallah. Ulan pozisyonu falan geçtim şutumuz bile yok.

Beşiktaş'ın 3 maçı eksik,9 puan daha eklersen 19 puan fark oluyor liderle aramızda.Daha 21. hafta...

Denizli defolsun gitsin, gerekirse hocasız çıkalım maçlara. Birşey değişmez, şu an takımın başında hoca (!) var da ne oluyor..

Sent from my D6603 using Tapatalk

sikinti yok seneye biz dogru yapilanmayla yine sampiyon oluruz.

Ama su futbolcu musveddelerini arenada isliklamayan taraftarin ben beynine sicayim. Bu adamlar milyon euro kazaniyor beyler. yuzdee 99umuz hayatinda yarisini bir arada goremeyecegiz ve buna ragmen forma aliyoruz maca bilet aliyoruz.

Isliklamak bir haktir

Her bokuda Ünal Aysal'a atmaktan bıkmadınızmi.
Aysal mi dedi sana git 5 ay kontratı kalan adama 2.5 milyon euro ver al diye. Aysal mı dedi Eren yerine donk u alın diye.
Aysal'mi dedi alt yapıdan oyuncu almayın kadroya diye

Geri
Üst Alt