STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Barcelona deplasmani galiba

Agizini burnunu eline verdigim serefsiz adam 'Sneijderi bugün kullanmayacam' diyor.

Ulan serefsiz it, eger egon yüzünden yedek birakiyorsan arkasinda durup adam gibi söylesene, ne Lazio macini araya sokuyorsun

Agizini burnunu eline verdigim serefsiz adam 'Sneijderi bugün kullanmayacam' diyor.

Ulan serefsiz it, eger egon yüzünden yedek birakiyorsan arkasinda durup adam gibi söylesene, ne Lazio macini araya sokuyorsun

Aynen öyle ego yaptı şerefsiz sakat fln hikaye.

Mustafa Denizli: "Koruma amacıyla Sneijder'i 11'e almadım. İhtiyaç olmadığı sürece bugün kullanmayı düşünmüyorum."

Maçı izlettiren sneijder podolski musleraydı bugün maçı izlemek içinde pek bir sebeb kalmadı.En kısa sürede Mustafa denizli takımdan gönderilir inşallah.

ULAN DENAYER NEDEN OYNAMIYOR PEKI SEN NEYIN PESINDEN SEREFSIZ FOSSIL

Vallah agir küfürler edecem arkadas bu kadar futbol cahilligi olmaz arkadas OLMAZ.

Mustafa Denizli: "Koruma amacıyla Sneijder'i 11'e almadım. İhtiyaç olmadığı sürece bugün kullanmayı düşünmüyorum."
Mustafa Denizli: "Yaklaşık 3 aydır 3 günde 1 maç yapıyoruz. Her maçta belli oyuncuları dinlendirmek istiyoruz."

Gördü Pereira RVP de mallik yapiyor bende az kalmamayim demis.

galatasaray
mustafa dursun a.ş. döneminde içeride 6 stoperle oynayan bir takım oldu

Madem Lazio maçını düşünüyorsun Linnes'i oynat zaten oynamıyor orada. Muslera'yı da kes Cenk'i koy mübarek.

Haftalardir takimin en iyisi olan Denayer neden oynamiyor diye sormayan basina da burdan allah belanizi versin, türk futbolunuza tüküreyim.

Seni hoca diye basimiza koyan kise net mantiksizdir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Diyorum her zaman Türk td olarak hiç birini getirmeyeceksin başa. En vizyonluları Terim,birazda Şenol. Başka hiç birinden bi yol olmaz

Akıl mantık dışı hadi sneijder yok
Denayer niye yok Denayer yoksa linnes niye yok oğlanın suçu ne niye aldın takımında banko oynuyordu.
Sahanın en kötüsü donk u koymus Rodriguez dururken

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt