STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Çok net bu kadronun yenmesi sürpriz olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeter lan sokarim böyle türk futboluna, ne anlatiyor lan bu LIGTV arkadas biz farkli birseyler mi izliyoruz?

Ryan Donk az ve zor top kaybeden oyuncu, ayni sekilde Selcuk öyle diyorlar..

Ne diyor arkadas bunlar? Daha Lazio macinda bir kac gün önce ikisi en az 15 top kaptirdi.

Şimdi ben içimden "Trabzon kazansın ve Denizli istifa denilsin" hissediyorsam bu beni hain mi yapar? Yoksa Galatasaray'ımızın geleceğini düşünen bir taraftar mı yapar?

Son düzenleme:
Yeter lan sokarim böyle türk futboluna, ne anlatiyor lan bu LIGTV arkadas biz farkli birseyler mi izliyoruz?

Ne diyor arkadas bunlar? Daha Lazio macinda bir kac gün önce ikisi en az 15 top kaptirdi.

Ne yaptıkları açık değil mi ? Beyinsiz taraftarımızı ve iş bilmez yönetimimizi uyutuyorlar. Meloya yapılan algı operasyonu Sneijder üzerine başladı. Onu göndertecekler Muslerayı göndertecekler. Şu halimizle daha iyilerini zaten alamayız amaçlarına ulaşacaklar.

Hocam medyanın tamamı şikecilere çalışıyor. Rahat rahat RvP 'yi , Fernandao'yu eleştirenler Umut'a gelince öz güveni yok diyor....

Fernandao'nun özgüveni yok diyeni duymadım. Tek duyduğum Fernandao fenerin oyuncusu olamaz gibi laflar ama Umut sadece şanssız.

Ama bizim saf taraftarımızda az değil...

Son düzenleme:
Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 2 dk.2 dakika önce
Mustafa Denizli: İhtiyaç olması hâlinde kullanacağız, ihtiyaç olmaması durumunda kullanmayı düşünmüyoruz. İnşallah da olmaz.

yani diyor ki g.tümün kurtarılması gerekirse düşünmeden oynatırım

Sneijder'in Lazio maçı öncesi önemsiz lig maçında dinlendirilmesi son derece mantıklı. Futbol fukaraları anlamamıştır.

Komedi ya en iyi 3 oyuncu yok

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

ulan 40 yılda bi sağbek aldık aam gene sabriyi oynatıyor şeref yoksunu...

Sneijder dinlenecek tamam, Selçuk niye hiç dinlenmiyor? Donk Donk diye ortalığı ayağa kaldırdın, hala Chedjou'yla çift ön libero çıkıyorsun. Linnes zaten Lazio maçında yok neden yine Sabri oynuyor? Donk yüzde 50 pasla maçı tamamlıyor Bilal neden yok?

Yok arkadaş ben bırakıyorum artık Galatasaray'ı falan. Bu adam 40 yaşına kadar her maç 90 dakika oynar. Ruh sağlığını önemseyen varsa bıraksın Galatasaray'ı falan. EPL izleyin, La Liga izleyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamza bile yapmadi lan bunu bize

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Dede yensekte yenilsekte defol git linnesin ne sucu varda oynatmıyon sneijderi söylemiyorum bile

Yok arkadaş ben bırakıyorum artık Galatasaray'ı falan, Selçuk denen it oğlu it Galatasaray'ın anasını s**miş, kasedi elinde tutuyor. Bu adam 40 yaşına kadar her maç 90 dakika oynar. Ruh sağlığını önemseyen varsa bıraksın Galatasaray'ı falan. EPL izleyin, La Liga izleyin.

Birakma sansim olsa zerre durmam.
Elden birey gelmiyor iste. Yoksa bu taraftarlar ile ayni takimi tutmaktan igreniyorum.

bu takımla lazioyu eleyebilcegimizi düsünen varsa devam etsin, sneijder dinlensin selcuku umutu izleyelim

Geri
Üst Alt