Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Çok net bu kadronun yenmesi sürpriz olabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeter lan sokarim böyle türk futboluna, ne anlatiyor lan bu LIGTV arkadas biz farkli birseyler mi izliyoruz?
Ryan Donk az ve zor top kaybeden oyuncu, ayni sekilde Selcuk öyle diyorlar..
Ne diyor arkadas bunlar? Daha Lazio macinda bir kac gün önce ikisi en az 15 top kaptirdi.
Yeter lan sokarim böyle türk futboluna, ne anlatiyor lan bu LIGTV arkadas biz farkli birseyler mi izliyoruz?
Ryan Donk az ve zor top kaybeden oyuncu, ayni sekilde Selcuk öyle diyorlar..
Ne diyor arkadas bunlar? Daha Lazio macinda bir kac gün önce ikisi en az 15 top kaptirdi.
Şimdi ben içimden Trabzon kazansın ve Denizli istifa denilsin diye hissediyorsam bu beni hain mi yapar? Yoksa Galatasaray'ımızın geleceğini düşünen bir taraftar mı yapar?
Denayer'in de dinlendirilmesi cok mantikli heralde. Selcuk'un dinlendirilmemesi gayet dogal.Sneijder'in Lazio maçı öncesi önemsiz lig maçında dinlendirilmesi son derece mantıklı. Futbol fukaraları anlamamıştır.
Yok arkadaş ben bırakıyorum artık Galatasaray'ı falan, Selçuk denen it oğlu it Galatasaray'ın anasını s**miş, kasedi elinde tutuyor. Bu adam 40 yaşına kadar her maç 90 dakika oynar. Ruh sağlığını önemseyen varsa bıraksın Galatasaray'ı falan. EPL izleyin, La Liga izleyin.