Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
ts macina gitsem mi gitmesem mi düsünüyom öle
bana bulda sen gelmesende olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ts macina gitsem mi gitmesem mi düsünüyom öle
bana bulda sen gelmesende olur![]()
buldugumu sana paslarim heralde
Levent Tüzemen'e göre suçlu Galatasaray taraftarıymış :red:
Milletin yorumcuları takımıma laf gelmesin diye elindem geleni yapıyor ama bizimkiler paso bize sallıyor...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Levent Tüzemen: Sneijder'in maçta çok bir şey yaptığı söylenemez ama oyundan alındı diye 88'de seyircinin alkışına alkışla karşılık veriyor
Levent Tüzemen: "Sneijder bunu Fatih Terim olsa yapabilir mi? Neden yapabiliyor. Kulübe güçlü değil, yönetim güçlü değil."
Levent Tüzemen: "Sneijder bıraksın tribüne liderlik yapmayı. takıma liderlik yapsın."
:red::red::red::red::red::red::red::red:
linnes,denayer,koray,carole..çok güzeller.denayeri 1 sene daha kiralarsak ve tellesle bruma da dönerse ..genç ve potansiyeli olan bi kadroya sahip olucaz.sinan gümüşte var : )
Tam bir skandal yorum olmuş. Gerçi full programı izledim ama bu arada kaynamış :red:Levent Tüzemen: Sneijder'in maçta çok bir şey yaptığı söylenemez ama oyundan alındı diye 88'de seyircinin alkışına alkışla karşılık veriyor
Levent Tüzemen: "Sneijder bunu Fatih Terim olsa yapabilir mi? Neden yapabiliyor. Kulübe güçlü değil, yönetim güçlü değil."
Levent Tüzemen: "Sneijder bıraksın tribüne liderlik yapmayı. takıma liderlik yapsın."
Levent Tüzemen: Sneijder'in maçta çok bir şey yaptığı söylenemez ama oyundan alındı diye 88'de seyircinin alkışına alkışla karşılık veriyor
ntvspor'a göre
MusleraUmut ile görüsmüs, sen bizim icin cok önemli bir oyuncusun demis. :red:
Linnes Denayer/Balta Chedjou Balta/???
Selcuk Donk
Sabri Sneijder Olcan
Podolski