STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Koray'i oynat ey BUDAMACI.

Bir mac oynat bir mac oynatma, yazik degil mi bu genclere?

Chedjou yu kesmez gibi. Bana kalsa

Linnes-Denayer-Chedjou/Koray-Carole

olmali. Ama saka gibi 22. hafta olmus defans hattimiz belli degil.

koray chedjoudan 10 kat iyi lazio maçında carole koray ve denayer iyi oynadı gerisi pert çıktı bence bunları ilk 10 1 de oynatması lazım

Aspor denizli ile yollar ayrılmak üzere haberini yaptı az önce. Tspor maçı ve lazio maçının sonucuna göre gönderilebilirmiş. Dursunun kafa belli olmaz yollayabilir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arena da 248 gol atmisiz

Cbqj4isW0AA9qsa.jpg

Bugün 250'yi atarız.İnş Umud falan atmaz.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Cardozo, Mehmet Ekici, Güray Vural, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara ile kart cezalısı Douglas İstanbul'a getirilmedi.

Muslera

Linnes jason koray carol

Ched Donk

Olcan Sneijder Yasin

Poldi

Edit: Yasin cezaliymis yerine mecburen solda olcan sagda sabri

Son düzenleme:
Kaybedelim fosil defolsun gitsin.Takımın başına hırsı ve heyecanı takıma yansıyacak biri gelsin.

Aspor denizli ile yollar ayrılmak üzere haberini yaptı az önce. Tspor maçı ve lazio maçının sonucuna göre gönderilebilirmiş. Dursunun kafa belli olmaz yollayabilir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi inşallah.

Sent from my D6603 using Tapatalk

denizlinin vizyonunun çok geride kaldığı ispatlanmış oldu halbuki çok ümtiliydim en azından bu sene sonuna kadar bizi ikinci yapar diye düşünmüştüm ama dengetörden bile daha kötü performans gösterdi artık bu seneyi unutmak lazım zaten ne maçları takip edecek moral kaldı nede istek maç saati başka işlerle uğraşıyorum ve gelecek seneki gakatasarayı hayal ediyorum ve gelecekte denizli kesin yok !!

Yollasınlar Denizli'yi. Taffarel çıksa takımın başında ne kaybedeceğiz yani? Her türlü yeniliyoruz zaten.

-------------Muslera----------------
-----Denayer---Koray---Balta-----(Chedjou)
Linnes-Donk-Bilal-Senijder-Carole(Olcan)
----------Umut---Podolski-----------

Bu takimin suandaki tek cikis yolu catenacciodur.

stadın ilk golünü servet attı olası 250.golcüyü beğenmiyorsunuz.

Geri
Üst Alt