STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Insallah bir kac tane daha yeriz ancak bu taraftar gene saksakcilik.yapmaya devam eder.

Yonetim-denizli zaten el ele yuruyor her iki sistem de birbirine dokunmaz.
Bizi kurtaracak taraftardir ancak onlar da bes para etmiyor.

Aglamak istiyorum.

Yalnız Sneijder'i severiz sayarız ama izinsiz gitmek yakışmadı. Bu disiplinsizlikler ileride iyice başımıza dert olur eğer kontrol altına alınmazsa. Ama Sneijder gibi profesyoneli bu duruma getirenler utansın...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orada Umut oldukça içeriye çevrilen her top, yapılan her orta boşa harcanmış emek!

O zaman kadroya almayacaksın vereceksin cezasını. Hemde sakat diyor şimdi niye alıyor peki

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Yalancı herifin teki çünkü. Sneijder'i oyuna alarak tükürdüğünü yalayacak birazdan.

Bu arada ortasahanın en iyisi stoper Chedjou siz düşünün takımın göbeğinin halini :)
Aynen öyle kardeşim koskoca Galatasaray takımından bahsediyoruz inanılır gibi değil :red: Orta sahada dikine oynayabilen adam geçebilen tek adam şu ana kadar :) Donk denen kazmadan bahsetmek dahi istemiyorum lakin Selçuk yine aynı malesef. Yine belini döndürüne kadar mevsimler geçiyor, çevresinde 360 derece dönüp pas atana kadar rakip defans hattı yerleşiyor :red: Üstüne Sneijder gibi adam yedek bırakılıyor falan filan işte ne anlatalım ki? :red:

Erman Toroğlu: "Galatasaray bu maçı ve Lazio maçını kaybederse yönetim ile Denizli öpüşürler."

Umut'un bu pozisyonlara girmesi iyi aslında

Tribünleri ısındırıyor

2. golü yediğimiz anda tezahüratlar başlar

Yalnız Sneijder'i severiz sayarız ama izinsiz gitmek yakışmadı. Bu disiplinsizlikler ileride iyice başımıza dert olur eğer kontrol altına alınmazsa. Ama Sneijder gibi profesyoneli bu duruma getirenler utansın...

Ceza versinler o zaman veya direk kadro disi. Ama yemiyo tabi.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

valla şu kulüpte en disiplinli adam sneijder

sneijdere ceza vereceklerin yüzü olmamalı

Yalancı herifin teki çünkü. Sneijder'i oyuna alarak tükürdüğünü yalayacak birazdan.
Hem adam cuma özel uçakla gitmiş cumartesi dönmüş antrenmana katılmış. Sanki takım yıldız kaynıyor da sneijder den vazgeçiyor

Donk yanlış zamanda geldi,günah keçisi oldu.

Hem adam cuma özel uçakla gitmiş cumartesi dönmüş antrenmana katılmış. Sanki takım yıldız kaynıyor da sneijder den vazgeçiyor

Antrenman kacirmadiysa sorun ne anlamadim :D Mal bu herifler ya

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Geri
Üst Alt