STSL 15/16 H:22 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | M.S | 21 Şubat

Kupalarini çalanlar yerine bize düşman olan takıma oley cekmek dünyanın en guzel şeyi. Çok iyi oldu çokta güzel oldu

Hakem yanlis karar verebilir pozisyonlarla, ama kartlarin Özer haric hepsi dogru.

Aykut sen ne yapiyorsun?
Cavanda hakem'e giriyor.
Salih de sov yapacam derken kendini attiriyor.

Rezalet bir sekilde kazandik . Boyle kazanacagimiza kaybedelim daha iyi. Ilk kirmizi kartlari faul bile yok . Penaltimiz penalti degil .Onlarin penaltisida penalti degil ama sabrinin ve baltanin pozisyonlari net penalti. iki takimda berbatti o baska bir sey

Sokarım böyle işe arkadaş. Şimdi tüm medya şike iması yapacak bakın görün. Çakar zaten pusuda bekliyordu bizim için :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Macin son 30 dakikasini actim iyiki de acmisim. Cok enterasan bir mac oldu.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Güntekin hakemi doğrudan harcadı bir daha maç alamaz diyor Fener'e yapılsa sesiniz çıkmaz.

şu Galibiyete sevinenler var forumda :) valla ne diyeceğimi bilemiyorum
maxresdefault.jpg

abicim 3 karti dogruydu.

cavanda direk hakeme girdi
salih kirmizi gosterdi hakeme
aykutu bile konusmaya gerek yok

bi ozerin kirmizi karti yanlisdi
bide iki penaltida penalti degildi

umut denen rezilin atamadığı gollere, kendini yere atarak penaltıyla kazandırmasına o kadar izleyenin taraftarın böylesi rezil bir galibiyete imza atmasına ne diyim bilmiyorumki. gram sevinemedim.
trabzonlu oyuncularda ezim ezim ezilmelerini hakeme iyi bağladılar hakemi yaktılar.
artık fenerasyonda 10 maç falan ceza verir trabzonlu artistlere acımaz gömçürür.

hahaha ortaligin a.ina koyduk 1 hafta bizi konusurlar :asd22:

GALATASARAY TÜRKIYE dir... Gündemi biz belirleriz :D :D saka bir yana bu hic iyi olmadi...icerdeki ilk derby Sikebahce ile siz bakin hakemi nasil baski altina alacaklar..bu aksamdan sonra artik hakemler aleyhimize her mac 4 kirmizi 3 penalti verseler konusamaz bizim yönetim..

Hakem rezil bir maç yönetti ve bu şekilde kazanmak hoş olmadı.

Şimdi saçma sapan yorum yapıp olayı bizim takıma baglayacaklar.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt