STSL 15/16 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | M.S | 29 Şubat

Bu lige ayar veriliyor arkadas.... baska aciklamasi yok, 2. yaridaki futbolla bejeke en azindan beraberligi hakketti, cino izin vermedi büyük düsünür ÜNAL AYSAL ne dedi.."""Cüney cakir saibeli bir hakemdir"" adamin her sözü tarihe gececek cümleler, ama yedi bizim liseli tayfa...

Taraftarımıza bağlı. Pamuk gibi olursak yenerler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kalan 10 küsür maçımızdan hiçbiri hakkında böyle bir yorumda bulunmam, çünkü takım Mersin IY'den hallice. Ama FB maçı atmosferi farklı olur, taraftar ve takımdaki üst düzey isimler sorumluluk alacaktır. FB'ye 3 puan yok.

Bakalım satdlar kapatılacak mı?

Bursa kapatıldı

O iş hiç belli olmaz renktaş.

O gün sahaya GALATASARAY forması ile kim çıkarsa çıksın kanının son damlasına kadar mücadele edip galip gelmemize katkı sunacaktır.

Aksini düşünmek bile istemiyorum

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.
Bilemiyorum renktas,takimda okadar capsiz eleman varki güvenemiyorum bunlara.
insallah dedigin gibi olur.

O iş hiç belli olmaz renktaş.

O gün sahaya GALATASARAY forması ile kim çıkarsa çıksın kanının son damlasına kadar mücadele edip galip gelmemize katkı sunacaktır.

Aksini düşünmek bile istemiyorum

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

gecen sene 37.000 kisi vardi fenerbahce macinda arenada. Bu sene stadin yarisi bos olur. fener bizden daha iyi takim. tek bir sekilde yenebiliriz o da stadi full cekip baski kurarak. Taraftari da kusturduler.

Çok net konuşuyorum. Cücü bjk'yi fena sindirdi.

Neden yıllardır bu bneleri burda yenemediğimizi anladınızmı bunların çirkefliklerini o. Karılardan almış haklı olsanız bile hani o karılar kendini yerden yere atar polissss diye bağırıp haklı cıkarlar ya bunlarda o karılar gibi işte.

Deseler ki: yönetim değişecek,teknik direktör gidecek, çöp futbolcular gidecek ama kendi sahanda fenere yenileceksin. Bunu diyen kişiye koca bir Hasssssssrrr çekerim bunu kabul eden benim gözümde has fenerlidir zaten.

Fatih Hocam sadece şu i.nelerin evinde kupa aldırdığın için bile tüm yanlışlarını silip atarım

İnşallah yine son maçta şampiyonluğu kaybedersiniz şerefsiz şikeciler!

Quaresma'nin asistleri Güme gitti.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu beşiktaş sampiyon olur

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quaresma 2 orta acti ikisi de golle sonuçlanabilir seviyede. Beşiktaş aptalligina doymasin bu kadar kaçırılmaz

Normalde puan olarak bjk hala 1 puan onde olacak ama adamlar loser olmalari sebebi ile strese gelemeyecektir bu kargalar. Bi dolu puan kaybeder bu salaklar simdi.

En son da biz tt arenada bjkye bu halimizle koyar fiko salagini goz yaslari ile yollariz!!

Geri
Üst Alt