STSL 15/16 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş | M.S | 29 Şubat

Besiktas'a Kadiköyde galibiyet yar etmezler.

En fazla berabere biter bu mac. Ben Fenerin alacagini düsünüyorum.

Bjk alırsa bize de özgüven gelir Kadıköy için.Kazansalar da şu Kadıköy saçmalığı son bulsa.

Resmen b.ku cikti bu isin. Millet strese giriyor zaman gectikse.

Sanirim Besiktas da uzun zamandir kazanamiyor. 10 sene olabilir, Pancu falan vardi en son kazandiklarinda.

Bjk alırsa bize de özgüven gelir Kadıköy için.Kazansalar da şu Kadıköy saçmalığı son bulsa.

Bjk'nin kazanması bizi etkilemez.Bjk 2001'den 2007'e kadar Kadıköy'de Fb'ye yenilmedi.3 galibiyet 4 beraberlik aldı.Biz ise o dönemde 7 mağlubiyet aldık.Üstüne 2 tanesi 6-0 ve 4-0 gibi farklı skorlardı.Bjk bizi etkileseydi o zamanlar en az 1 galibiyet almamız lazımdı.

Trabzon 19 yıldır,biz 17 yıldır,Beşiktaş da 11 yıldır kazanamıyor.

Verilmeyen penaltılar, gösterilemeyen kırmızı kartlar, basılan hakem odaları,

Kalecilere atılan ses bombaları...

Dünyadaki tek övündükleri çirkeflikleri ...

İsterlerse 100 yıl kimse yenemesin onları.. bu kahpe düzenle hakemlerle güdümlerindeki tff ile anca bu kadar..

fener kazanırsa 1 puan gerisinde oluyor bunların. Arenada büyük şikecilerden puan alıp tinercilere yeniliriz.

NKFVaklınaK

Bu angut beyinlilerin karşısına ermeni takımı çıksa yine onları destekleyeceğimden ötürüdür ki , saldırın jimnastikçi ezikler .. sarı laci şikeciler açısından bol kırmızı kartlı bol sakatlıklı bir maç olmasını temenni ediyor , ilerleyen günlerde şampiyonluğu kaçırmamak için şike yapmaya çalışırlarken bir kez daha yakalanmalarını umut ediyor, aziz yıldırımın bi 15 sene daha başkan kalmasını tüm kalbimle istiyorum. Amin.

CcZW9crW4AA6de0.jpg

Durumu mac saatinde belli olacak gökhan ilk 11'de. Sasirdik mi? Tabi ki hayir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt