STSL 15/16 H:23 | Gaziantepspor 2-0 Galatasaray | M.S | 28 Şubat

Madrid maçına korkup çıkmayan adam için bu şaşırtıcı olur mu?
Ben bunu dediğimde neler neler diyenler vardı. Adam resmen korktu maça çıkmaktan.

Ülkeyi,kulübü ve takımı tanımayan Mancini ayağının tozuyla Juventus deplasmanına çıkmıştı mesela.

O zaman demiştim benim gözümde büyük bir eksi ile başlıyor Galatasaray macerasına diye.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bilal iyi vurdu

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karsemarskas yerine başka kaleci olsa öne geçmiştik.

Nasil yaratmadi anlamadim? Sneijderi Drogbayi Floryada gomu bulup mu aldi saniyorsun? Yaratti yapabileceginin en fazlasini yapti. Ancak bu takimin borcunun uzun donemde sportif basari sonsorluk ve sermaye arttirimiyla kapanmayacagini biliyordu. O nedenle gayrimenkulleri degerlendirelim bu ise kalici bir cozum getirelim dedi. Ancak Divani ikna edemedi. Uzun donemde baskanin dedigi yola gelecegiz ve o gayrimenkulleri seve seve kullanacagiz.

Çok güzel yalanlara inanmışsın

Alınan oyuncular kulübün parası ile alındı

Mal mal işler yapa yapa borcumuzu arttı

Bilal'in Selçuk yerine oynamaması futbol adına ihanettir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu Karce de iyi kaleci haa. Bir aralar Muslera dan sonra en iyi performansı gösteriyordu ligde.

Zaten bu sezon en çok kurtarış yapan 3 kalecilerden biri, evet bu üçlünün arasında Muslera da var.. Durumumuzu özetleyen ne güzel bir istatistik değil mi?

Kesinlike dursunla denizlinin beraber gitmeleri lazim

Yoksa bu dursun capsizi denizliyi gonderip okan buruku filan getirir

Rezillik

İki net bi tanede tehlike şutumuz var.Üç pozisyondada Umut yok

Bu Karce de iyi kaleci haa. Bir aralar Muslera dan sonra en iyi performansı gösteriyordu ligde.

Zaten bu sezon en çok kurtarış yapan 3 kalecilerden biri, evet bu üçlünün arasında Muslera da var.. Durumumuzu özetleyen ne güzel bir istatistik değil mi?

Can kardes bu aralar kime küfür ediyon, ben mustiye yogunlastim simdi, öyle beddualar ettim ki, mezara girse kendisi icin daha iyi olacak.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sanki Eskişehirspor'u izliyorum gibi hissediyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuan maçta önde olmalıydık.Rakip çok kötü.Bilalin iyi oyunu golü az sonra getirir.

Çok güzel yalanlara inanmışsın

Alınan oyuncular kulübün parası ile alındı

Hatta kredi veren bankalardan biri bize otel yaptıracağım diye kredi istedi ama o parayla Telles'i aldı dedi

Aysal'da iyi yalan söylerdi ama Dursun kadar amatör değildi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seneye buyuk olasilikla muslerayi satarlar ...karceyi alalim bari..

biri Hakan'a anlatsin sahada 3 yabanci var diye

Geri
Üst Alt