STSL 15/16 H:23 | Gaziantepspor 2-0 Galatasaray | M.S | 28 Şubat

Adanademirspor'daki Attamah ile Morro'yu koy ön liberoya bizimkilerden on kat iyi oynar. Forvet Pote'yi koy en az 10 gol atmıştı şimdiye kadar.

Lan bu Hürriyet hala oynuyor mu? Bir ara bize gelecek muhabbetleri vardı. Adnan Polat dönemi miydi neydi? :D

Yok abi kapattım. Daha fazla çekemem bu rezilliği.

Ya maçı nasıl izliyorsunuz.Az önce sakatlık oldu diye Sabri topu dışarı atmadı.Sabriyi yuhlayanlar antepliler.Zaten 500 tane gs li taraftar var.Sesleri o kadar çıkabilir mi.

Vallah artık hiç bir bol anlayamıyorum renktaş. Anlayamamışım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya maçı nasıl izliyorsunuz.Az önce sakatlık oldu diye Sabri topu dışarı atmadı.Sabriyi yuhlayanlar antepliler.Zaten 500 tane gs li taraftar var.Sesleri o kadar çıkabilir mi.

İşte aynı zihniyet burada Terim gitsin diye kendini parçalıyordu.

Yemin ederim Muslera haric 2.lig kadrosu var su an sahada
Bir cok Süper lig takiminin kadrosu bizim kadrodan ve oyunculardan daha iyi .
Devre arasindan sonra yapilan ve yapilmayan transferlerle ilk 5e giremeyiz demistim.Ilk 8 bile zor bugünden sonra .
Galatasarayi bu duruma getirenlerin Allah belasini versin

radikal kararlar almalı gerekirse paf takımındaki oyuncular oynatılmalı ruhsuz yerli futbolcular yerine.
Kim yapacak denizli denen bunak mı Linnesi oyundan çıkartan bir td gerçi bence bu saatten sonra kovulup tazminat almak peşinde

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antep ligdeki en rahat maçını oynuyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osmanlının kadrosu bizim as kadrodan net daha iyi bizde fark yaratan sadece nando ve wesley

Avrupa'ya gitmek için.. Türkiye kupasında finale kalmaya çalışacaz.. ondan sonra da fb şampiyon olsun ve TR kupasında finale çıksın diye dua edecez :))) şaka gibi

Şerefsiz uA beni engellemiş. Bakalım bugün me bol yiyecekler

spikersiz yayınla bukadar oluyor reis idare et

sahada oynayan 2-3 kişiden biri olan linnes'i mi çıkardı yoksa bana mı öyle geldi?

Muslera'da bu takima layik bir kaleci.

Ben ayaklari bu kadar berbat, top ezen kaleci gormedim.

Geri
Üst Alt