STSL 15/16 H:23 | Gaziantepspor 2-0 Galatasaray | M.S | 28 Şubat

Bir hafta bakıyorsun Linnes yok, öbür hafta Bilal yok, sonraki hafta Emre yok, diğer hafta Jose yok, sonra bir bakıyorsun hepsi birden takımda. Sonra bir Koray oynuyor bir Semih. Chedju bir stoper bir ön libero. Sabri bir sağ bek bir kanat. Carole bir hafta kadroda öbür hafta yedek. Denayer bir sağ bek bir stoper sonra hiç yok kadroda. Podolski bir kanat sonra bir bakıyorun forvet. Sneijder bir bakıyorsun ön libero. Ulan bu takımda kimin nerede oynadığı belli değil ki. Kaleci ve Selçuk hariç herkes sürekli değişerek oynuyor.

Utanın lan utanın milyonluk eşekler, adamlar oley çekiyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Abi valla Hakan Balta'nin aciklarini görmeyen cidden kör olur ya yemin ediyorum. Yine Koray kurtardi ama sorumlusu yine Koray olacak.

bu akşam bi istifa çıksa şampiyon olmuş gibi sevineceğim..özellikle dursun giderse süper olur...

Yav Kasımpaşa maçında buna benzer bir mesaj yazdım diye 3 sayfa tartıştıydık renktaş hatırlar mısın :d

Benimle mi hocam?

Vallah açıkcası konuyu hatırlamıyorum ama sen haklıymışsın hocam. Cidden durum böyle...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yok Muslera olsam sahada takim arkadaslarimi doverim diyen var da, sanki 4/4 kaleci.

Ayaklarinda ayar yok, bu yillardir boyle. Ayar varmis havasi sacip, surekli taca gidiyor 'milimetrik' pas denemeleri.

Aynen öyle Muslera olsam takım arkadaşlarımı döverim. 10 numara kaleci.

Sezonun Özeti
12805730_1210131319032350_8697632572791362139_n.jpg

hakan balta müthiş,koray çok kötü değil mi arkadaşlar

Bir hafta bakıyorsun Linnes yok, öbür hafta Bilal yok, sonraki hafta Emre yok, diğer hafta Jose yok, sonra bir bakıyorsun hepsi birden takımda. Sonra bir Koray oynuyor bir Semih. Chedju bir stoper bir ön libero. Sabri bir sağ bek bir kanat. Carole bir hafta kadroda öbür hafta yedek. Denayer bir sağ bek bir stoper sonra hiç yok kadroda. Podolski bir kanat sonra bir bakıyorun forvet. Sneijder bir bakıyorsun ön libero. Ulan bu takımda kimin nerede oynadığı belli değil ki. Kaleci ve Selçuk hariç herkes sürekli değişerek oynuyor.
Aynen oyle dogru diyorsun.

Geri
Üst Alt