STSL 15/16 H:24 | Beşiktaş 3-1 Eskişehirspor | MS | 7 Mart

Eğer beşiktaş şampıyon olursa , fenerbahcenin batışını zevkle izleyeceğim..

Bi olcay harbi mal

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Q7 baya istiyor vallahi. Açıldı resmen. fener maçında da en iyi kargaydi. Atiba da iyi baya. Oğuzhan form düşüklüğü yaşıyor ki şampiyonlukta kritik isim bunlarda o çocuk. Stoper tandemi saatli bomba olmuş bu arada. Alexis özelikle tam bomba

Bu es es düşer yani. Adamlar PTT lig seviyesinde mi tartışılır.
Alanyaspor daha iyi bunlardan mesela

ben yeniyimde sen 2009'lusun ama 4 bin mesaj ne iş ? Galatasaray maçlarında hiç gözükmüyon
4bin mesaj az mı ümit? Tamam her konuya yazmıyor olabilir bazıları gibi:)
Ama az mesaj sayılmaz yani. Yorumları genelikle sadece okuyan çok üyemiz var

herkesin isi gücü GSC degil :red:

günde ortalama 2-3 mesaj az degil

valla dikkatimi çekti Fatih :) Galatasaray maçlarında hiç görmüyorum çünkü..
Not mu alıyorsun gelen gideni:) bilmem artık yani olabilir belki olamazda. Bizim maçlarda adam bu arada gelip yazsa ceza yiğe bilir yazdığı yoruma bakılırsa:)
Uzak durayım da ceza yemeyim hesabında olabilir

Not mu alıyorsun gelen gideni:) bilmem artık yani olabilir belki olamazda. Bizim maçlarda adam bu arada gelip yazsa ceza yiğe bilir yazdığı yoruma bakılırsa:)
Uzak durayım da ceza yemeyim hesabında olabilir

yok not almıyorum benım hafızam biraz kuvvetlidir.. forumda mesajları okurken kimin olup olmadıgını hatırlayabılıyorum :) İbrahim Toy renktaşımızın dediği gibi Aydın'ın fake hesabıda olabılır :D

Ümit adamı rahat bırak:)
Varsa sorun modlar veya aminler ile iletişim kurup derdini anlat onlara. Arkadaşa ayıp olmasın. Sonra millet uzak duruyor forumdan bu tür kuş suçlamalardan dolayı

Trollükte üstüne yok lafını sana yedirttiririm.Akıllı ve terbiyeli ol.

Geri
Üst Alt