STSL 15/16 H:24 | Galatasaray 3-3 Başakşehir | M.S | 6 Mart

Orhan Atik: "Bu benim için kutsal bir görev. Bunu bana layık görenlere teşekkür ederim. Sınırlarımı zorlayarak bunun üstesinden geleceğim."
Orhan Atik: "Görevim, eldeki mevcutlarla en iyi işi çıkarmak. Bunun için buradayız ve elimizden geleni yapacağız."

Yeter be kardeşim, doymadınız Anadolu'dan oyuncu kitlenmesine.

tapatalk
Di Maria'yı falan alma şansımız var da biz mi istemiyoruz colourdash ? Aqü takımında kanat yok doğru dürüst. Normal şartlarda ben de istemem ama şu takıma Robben gibi giderdi.

Di Maria'yı falan alma şansımız var da biz mi istemiyoruz colourdash ? Aqü takımında kanat yok doğru dürüst. Normal şartlarda ben de istemem ama şu takıma Robben gibi giderdi.

moldeden elyounoussi'yi alabiliriz viscayı alacağımıza bu kadar dar görüşlü olmayın

Stad bombos ise kotu olur vallah.

Visca iyi topcu

Volkan Pala: "Heyecanlıyım, 9 yaşımdan beri bu kulüpteyim ve bir lig maçında kadroda olmayı hep hayal etmiştim."

Volkan Pala: "Ağabeylerim gerekeni sahada yapacaktır. Ben de hocam şans verirse her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım."

dedi ve oynamadi

Selcuk topiginden banlanmisim. Iddaasina girerim ki, mac sonunda oraya gidip cok kötü sövmek isteyesim olacak

Tek duam inşallah umutun sakatlanması

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OOOO özgür yankaya şerefsizide maçın hakemiymiş. Dikkat edin tam bir fener uşağıdır kendileri...

Başarılar Aslanlar !

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Muslera nin olmaması iyi... Yan toplar da çok kötü.

Orhan Atik: "Bu benim için kutsal bir görev. Bunu bana layık görenlere teşekkür ederim. Sınırlarımı zorlayarak bunun üstesinden geleceğim."
Orhan Atik: "Görevim, eldeki mevcutlarla en iyi işi çıkarmak. Bunun için buradayız ve elimizden geleni yapacağız."
Sen daha alt yapı takıma sahip cikamiyorsun (11Gol yeme ...)

Geri
Üst Alt