Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.149
- 23.677
- 3.723
Tolga Aybakan abicim Kadıköy,Beşiktaş,Beyoğlu tehlikeli boş ver oraları. Daha sonra yine gidersin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Tolga Aybakan abicim Kadıköy,Beşiktaş,Beyoğlu tehlikeli boş ver oraları. Daha sonra yine gidersin.
Pek tabii ki yoneticilerin hedefi teror saldirilarini onlemek, fakat her saldiri onlenemiyor. Bunu iddia ediyorsan New York, Madrid, Londra, Paris, Boston, Ankara, Istanbul belediye baskanlarindan randevu talep et bence.Ulkede patlayan bomba sayisi 6 ayda 10 olmus olenlerin sayisi 700 olmus hala senin gibi bunu yoneticilerin zafiyeti gormeyen ve zerre dayanagi olmadan "aslinda su kadar bomba onlendi" diye avutan yandaşlar var hala demek??!?
lan bu patlama dalgasi kuslardan cikmiyorsa neyim,kimse gitmesin stad bos kalsın diyerekten söylem cikariyor gavatlar,gidicez olm patlasakda orada olcagiz...

Lan yeter arkadas Denayer neden kesiliyor.Sporx muhtemel 11
Muslera - Linnes-Chedjou-Hakan-Carole - Selçuk-Donk - Podolski-Sneijder-Yasin - Umut
Lan yeter arkadas Denayer neden kesiliyor.
Bunu Lazio maclarinda da yazmistim; Hep önemli maclar öncesi sirf genc oyuncu diye iyi oyuncularimiz kesiliyor. Önemli maclarda daha yasli daha iyi kafasi var yillardir bu ülkede. Yeter arkadas.
Balta adi gibi her maci baltaliyor, ne arkadan top cikariyor ne de savunma yapiyor dogru dürüst. BUNU GÖRMEYENLERIN...
Kahveye gitsem mi, gitmesem mi bilemedim. Netten izlerim herhalde![]()
Kahvede höt möt diyorlar olmuyor,netten izleyecen bağıracan çağıracan hoplayacan zıplayacan.
Kahvede daha iyi deşarj oluyorum ben. Ama aklıma Hagi döneminde 2-1 yenildiğimiz maç geliyor, delirir gibi oluyorum. Sanki bu maç da o maçın aynısı olacakmış gibi geliyor.
O yüzden dışarı çıkmamam kavga, olay çıkmaması açısından en iyisi olacak sanki![]()