STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Ihbar fln yok arkadas tamamen sallamasyon. Fener icin bizim taraftari cezalandiriyorlar. Manyaklar.

Ertelensin lan o zmn.Maca cikarlarsa varya yonetimi .........

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne ertelemesi seveyim ertelemeyi, çıkın adam gibi (seyircili) oynayın. Bjk dün nasıl oynadıysa!! Sokayım terörüne..

Lan passolig denen bok ne işe yarıyor. Stadın dışında tehlike varsa on binlerce adamı şu anda dışarı saldın ne anladın o işten aynı bok değil mi. Nerden tut elde kalan bir olay

Levent Tüzemen şimdi söyledi yönetim ertelenmesini isteyecekmiş.

Bu maç ertelenir ben rahatım. Yeter ki bir kişinin burnu kanamasın.

Kararı veren o.ç kararı uygulayansa yönetim onlardan da fazla o.ç

Sent from my iPhone using Tapatalk

imkanı olan varsa floryaya gitsin takımı ordan çıkarmasın bu nedir ya

Ulan gerizekalılar maçı bugün saat 14 e alıp oynatsaydınız ya beyinsiz heriflr

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim diyecekki ben kapıları açıyorum kolaysa çıkarın seyircileri.

Şu ana kadar bu forumda ağzımdan küfür çıkmadı. Lakin an itibarıyla dilimin ucuna gelmiş vaziyette. Haysiyet yoksunu, gayri sahih nesepli insan müsveddeleri deyip geçeyim bari.

Ertelemekte Fener'in istegi arkadas. Braga sonrasi biliyorlar adamlar tokat yiyecek.

Serefsizler, terörden faydalaniyorlar.

Maçın ertelenmesi de Fenerbahçe'nin işine gelir. Braga maçından sonra moralsiz ve yorgunlar.

Evren Göz: Hiç bir sekilde bomba alarmı yo diyor sadece güvenlik maksadıyla.

Levent Tüzemen şimdi söyledi yönetim ertelenmesini isteyecekmiş.

Bu maç ertelenir ben rahatım. Yeter ki bir kişinin burnu kanamasın.

UEFA Avrupa Ligi’nde Braga maçı sonrası cuma günü yurda dönen takımımızın Galatasaray ile olan maçını bu konudaki müracaatımıza rağmen pazartesiye ertelemeyen, nevruz riski sebebi ile emniyetten gelen isteğe tüm gücü ile direnip, maçı sadece birkaç saat geç başlatmamak için türlü mazeretler üreterek direnen TFF’nin hiçbir sebep olmaksızın 28. ve 29. haftanın maç programını değiştirmesi izaha muhtaç bir durumdur.

Eğer bir şikayet varsa bilin ki bunu aziz yaptırmıştır.

İhbarı yapan Azizin adamları olmasın :D

Bir sürü maç oynandı bu ülkede.Bugün amatörden tut, süper lige kadar.

Bu maçta oynanması lazım, bizim yönetim basıtırsın seyirci içeri alınsın!

Söveyim güvenliğinize, taşak geçiyorlar resmen... Ulan bir maç zevkimiz vardi onunda anasını avradını yediler...

Geri
Üst Alt